siz aynı dediniz bizde kırmadık denedik hata yaptık boşamı benzin harcadık şimdi
he bu arada insanlar forumda harbi degisiyor sen aracıma bindin sohbet muhabbet ettik sana danıstım fikir aldım hersey 10 numara burda simdi niye boyle yazılıor ciziliyor harbi paranoyak oldum
ac yi soyle kpro lu rbc li hazır bir type r ile denedinizmi hiç merak ediyorum?
senide hatırladım o zaman stock stock 106 muhabbeti yapıyordunuz herkesi geciyordunuz bende bilmedigimden sordum ek de gelsin dedim art niyet yok içimde cevap " gerek yok "
neyse polemik yapmayalım isterseniz koyun video beni baglamaz vtec altı ustu sagı solu 8-10 kere denedik mami inanmadı kavacıkta benim araca gecti allah razı olsun co pilot oldu sonra donus yolunda ceco geldi beni gecti olay budur
unlem munlem harbi komiksiniz yahu![]()
kafa burun gecmisim gecememisim 10 boy yemisim ben cıkar keyfimi alırım![]()
kovboy alttan alttan okuyon gel deneyelim cuprayla s3 sen ben![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Çok rica etcem tum videoları koyarmısın kafa burunu hep beraber gorelim nasıl oluyor kardesim
Tum denemelerde 4500-5000 de bastım saxo da kısa oldugundan dolayı gıkım cıkmadı kafa burunu hep beraber gorelim siz bence iyi niyetli type r sahibi buldunuz fırsatı kacırdınız ona yanın![]()
ben bilmem nerelisin nesin beni bağlamaz mami abimlende konunun alakası yok o gece denediğin arabanında mami ile yada benimle bi alakası yok sahibi buraya üye zaten o kendi konuşur ben sadece senin yazının üzerine bende videosu var dedim nie bu kadar zoruna gitti vts yi geçememiş olman anlamadım?
sana mı sorcam hangı arac hakkında yorum yapıcagı mı? eds nın son halınde benımde yeterı kdr emegım varcıkılıp denenseydı.. job un edsyı gectıgı aksamda benı arıyıp sorulardı job u aldık denemeye gıdıcez ne yapalım araca dıe.. demekkı typerların cocgunun avukatlıgını yapma hakkım var
demekkı cogu bıseyler sormus bende soledıklerım ıse yaramıs mı gormusum.. sen cıkar kendı aracını dene yorum yap.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)