tuna yalanı dolanı sevmem ben o gun selcuk bana dedıkı deneyelım kpro nun farkını gor dedı ıyı hatırlarsan selcuk a sor bakalım bende dedım deneyelım gorelım hatta selcuk kpro beyının 5 boy farkettıgını soyledı bende dedım deneyelım o kadar fark olursa bende kpro takarım dedım denedık senle denedık sen ındın selcuk bındı denedık 2 de bastık 1 vıteste bastık baktınız olmadı alper ı eds ye bındırmeye calıstınız nıye onuda soylım selcuk alperden 5 kılo agır dıyeyanı bu tur ıslere gerek yok..AC ye vıdeolar var tuna ıstersen atarız vıdeoları
selcuk hayırdır chıp fılıtre egzoslu 106 mı gecıceksın onlarımı gozune kestırdın sen arabanı İZMİR den getırde benım STİ ıle deneyelım dahada zevklı olur ama denemeden once senın typer ın on tarafına ızalasyon yaptır yoksa sti egzosundan arabanın on tarafı yanmasın yazık olur![]()
Bana orda dediği şuydu mami deneyelim dedii sana selcugun deniyelim dediğini ben duymadım öle bisey olsugunu farkına varsam zaten dememem di..sen o aksam denediğimizde jop la geçtin mı eds yi onu sole abii..ben onu merak ediyorum.artı sana orda soledim arabanın eksikleri vardiye..adam olanın zaten yalan la isii olmaz..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
edo yakın zamanda dolar abi planı projesi hazır zaten ozaman herkesle dener sıkıntı değilSTP geldigi zaman ben hazır olunca AC için ulaşırım Abi'm sana
bu arada ilk eds jon denemesi için crmdeyken Selçuk bı sikalimmi, demiştin bende seni kırmadım abi
100 oktan ayarı vs eksiği varken aramızda yalan dolan olmaz biliosun
![]()
ya selcuk bu yazısmalar bıtmez farketmez projenızı yapın deneyelım ..benım projem yok cunku arabalarım her hafta sonu role cıkan arabalar ayda yılda bı araba cıkarıp araba deneyen ınsan deılım ne zaman arabalarınız bıterse deneyelım AC yı sattım ama cok kafaya takarsam sana ozel bı pejo yaparım rahat ol yeterkı kafaya takmıyım farketmez yan ı her turlu ben bu saate kadar bı tane araba alıpta onunla 10 sene ugrasmadım herkesın ıcraatları bellı yaptıgım gazladıgım arabaların sayısını unutttum o yuzden gelırım gıderım gecerım gectım ayarım yoktu benzınım azdı bu bahanelerden sıkıldım
muştu konuda kaçın :P
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)