bizi bilen bilir bilmeyen kendi bilir bro ;) :icon_tup: :D
Printable View
videolarıda görelim bu arada.......................
bakalım boymu cm mi
yaw gülüm bana darlanma gözünü sevim bak senide tanımam etmem ramoyuda çok severim hatta öğlen stp ilede konuştuk telefonda araban daha iyi olsun kimin geçtiği pek umrumda değil
gönlünüde kırdıysam kusura bakma biraz muhabbet olsun dedim can sıkıntısından o kadar yani ;)
aynen geçtiniz köylumm... boşalttık arabayı.. dosemeler mamımakınen abıden lastıkler we fiber bagaj aldık.... öle bi boşalttıkkı aracı öle böle deıl.. toplamaya kalksan 2 gun surer.. hatta faran souk hava deposuda yaptık...
ben yıne dıorum MAŞALLAH
bunlar olmadan 1 boy geçtınız sımdı yıne 1 boy
BANA BUNU ACIKLAYIN...........
stp selçuk bu crx i bilmiyor mu?sonuçta araba radarda yapılmış ve selçukta hondaları iyi bilir
b18mi d16 mı neyse incelediği zaman anlar zaten
ben tayyardaydık çağlar ben stp.. ben arkada oturdum her denemede onların yanındaydık.. hepsınde dıyorum bak.... ama bu arkadakıler taaa anasının seyındeee ama onlar nasoıl gorduyse 3 boy 2 boy dıolar... onlara kızıorumm... hatta eserde arkdadyı telde hep 30 dakıka bpoyunca canlı yyaın yaptımm.. ona sorr dekı ufuk hıc sna 2 boy dedımı weya 1,5 boy....
nese canım sıkılıyor bole ıslere....
2 boy gecti halo en fazla olarak çok deneme oldu 1 boyda oldu 1.5 ta tartışmaya gerek yok zaten gecti cocuk.
Nann Ramazan karıştırmışşınız olm yine ortalığı...Olm güccük ramazana söle ona B18 Faturalı blok buldum boşversin B18C'yi baksana d16 ile böyleyseniz B18 ile artık Type R kovalarsınız o arabayla..:D
Maşallah bu arada CRX'e Mehmet mökkem toplamış arabayı:p
maşallah crx'e... şakacı bi araç belli ki, ama şöylede birşey var sağlıklı bir crx çok güzel ve tatminkar gidiyor!!