Sıktığında GTI tabiki SX'ten fazla yakar.Bir kere hacim farkı varBenim bahsetmek istediğim ş.i sakin kullanımdaki değerler.
Sıktığında GTI tabiki SX'ten fazla yakar.Bir kere hacim farkı varBenim bahsetmek istediğim ş.i sakin kullanımdaki değerler.
sonuç çok normal maşallah araçlara
SX 1050kg 1.6 103hp GTI zaten herkes biliyor.Zamanında bir arkadaşım aldığında 1 haftalığına değiştirmiştik araçları takılmalığına.Ordan tecrübe ettim ki SX ile GTI yakıtları birbirine oldukça yakınHe tabi bunu söyleyebilmek için gaz pedalıın altında yumurta var gibi davranmalı
![]()
gtı cok yakıyor bu bır gercek ama hgt de baya yakıyormus onuda duydum valla sonuc normal mıdır bılmem ama vıdeo ortada saygılar![]()
Kutsal güzel yurudu.Hgt de sanıldıgı gıbı tursu falan degıldı tek eksısı ustundekı 17 jantlarıydı ama jantlar degısıncede aradakı fark fazla kapanmaz.Tebrık edıyorum tekrar kardesımı![]()
ewt HGT çok temiz birşeye benziyordu çok bakımlı bir araç onada ayrıyetten maşallah![]()
tebrikler kutsal abi =)
Normal bi sonuç bence internette diğer videolarlada kıyaslandığında 306 Gti ın HGT den önde olduğu çoğunlukta
Yakıt konusuna stock bir arabayı sölim GTİ6 da
50 lira benzin ile 13.450 litre benzin alınıyor küsü tam doğru olmayabilir.
yapılan km ortalama 135km 145 km arası değişiyor kArışık kullanımda.
ama 80 90 km gibide bitirebilmem mümkün,
çok kasarsanız13 litre ile GTi6 da 186 km yapmıştım ben
Yaktığı kadar gitmiyor anlamı çıkıyor
Fakat sadece hava filtresiylen aslanlar gibi kükreyen bravolar bilirim
videoda 306'nın sesi daha bir belirgin geliyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)