Birkaç arkadaşın dediği gibi bizde bir 306gti birde Brava var. ikiside hemen hemen aynı yakıyor. Hatta bende tam bu nedenden dolayı bravamı satıyorum :) :) :)
Printable View
Birkaç arkadaşın dediği gibi bizde bir 306gti birde Brava var. ikiside hemen hemen aynı yakıyor. Hatta bende tam bu nedenden dolayı bravamı satıyorum :) :) :)
buarada yakıt olarak diğer aracım jetta 1.6 triptronik hgtden fazla yakıyo
maaşallah araçlara güzel yürümüşler,,,video daha güzel olabilirmiş ama görüntüde 306 gti önde olduğu belli tabiki,,,,kaçta bastınız kaçta bıraktınız bunuda öğrenebilirsek güzel olur,,,,
bi hgt sahibi olarak bende doğru bilinen yanlışlara biraz örnek verim o zaman,,,
hgt çok mu yakar ??,,,5 silindir olduğundan bastığında 4 silindir her hangibir arabadan fazla yakar doğrudur,,,,ama ben misal en son bi ölçümümü aktarayim ,,,17 jantlarla 205-40-17 lastiklerimle bi depoyla 655km şehir içi yol yaptım,,,bunun 90km rollingti ,,,gerisi karışık kullanım çok yavaş sürdüğümü söleyemem açıkcası,,,,
siz aracım stock diyip durmuşsunuz her mesajınızdada karşınızdaki hgtde de bişi yok ,,,hatta keşke egzozu sizin gibi stock olsa ,,,,17 jant ne kadar fark eder demişşiniz 3 boy rahat fark eder bilmem az mı 3 boy ,,,ki bu bile iyimser rakam ;)
haaa bide kaanın dediği gibi HGT ler önde olunca denedikleri arabalr herp tırt cırt pert pırt tüüü kaka,,,hgt geri olunca yok ya bu en temizi en iyi gideni oluyo nası oluyosa :soru:
valla ozaman en iyileri çıkarıp denetelim :)
207 RC ile bir videom vardı gayet temiz guzel giden bir rc olmasına ragmen yakın yurudugumuz için arkadasın aracına soylenmeyen laf kalmadı ancak bir sonraki hafta aynı rc baska aracla videosunu koyunca off RC nasıl gidiyor gibi yorumlar geldi. bilmiyorum anlatabildim mi demek istedigimi?
Senin dedigini iyi anladim bende simdi ne desek bos imkanlar olsada keske deneyebilsek araclarimizi dosthane bir sekilde videodaki araclar arkadaslarimiz mesele bravo yu kotulemek felan degil benim gordugum 306 yla tutunan hgt ye rastlamadim he varmidir yinede gormeden bilemeyecegim AMA elinizde video varsa koyun zevkle izleyelim saygilar...
hgt sıne cok guvenen varsa denıyelım arkadaslar dedığı gıbı dostane bı sekılde o vıdeoda tam bellı oluyomu bılmem ama aramızda tır var evet stock olmasındanda gurur duyuyorum ve her msjımda sölıycem senın ıcın bı sakıncasımı var bunu sölememıın? bılmem anlatabıldımmı :.....
ben gayet guveniyorum ama artık deneyemeyiz umarım istanbul burgaz tarafından cıkar birisi belki sonuc değişmez ama en azından videolar cogalır
evet olabılır deemekten zevk duyarız hatta 2 306 mız var 2sıylede denerız buralardada hgt pek yok 2 tane vardı bırı satıldı onuda ayırıyorduk kısmet ıyı yuruyen arkadaslar varsa denemekten zevk duyarız
maalesef videoda tam belli olmuyo sizin tır dorsesiz galiba :) bu arada ben başka şeyler sormuşum sen başka şeyler sölemişsin ,,,ben seni gelir bi hgt geçerde demedim hgt 306 gti ı geçerde demedim yazıyomu öle bişi :beuj:
başka konularda da dediğim gibi bi insan kendi videosuna ne kadar az yorum yaparsa inan o kadar güzel oluyo ;)
haa bu arada filitreli araba stock oluyoda filitre egzozlu dediğin hgt gırtlak mı oluyo ben ona getirmek istemiştim sözü aslında açıklayım biraz senin için ,,,,,yoksa sen dağlara taşlara benim araba stock yazabilirsin hiç sakıncası yok ;)
ben hgt me hiç güvenmiyorum en gitmeyeninden mk2 hemde tam seninki gibi filitre hariç stock olmasına rağmen burda olsan denerdim ,,,,desem bişi değişcek mi :D
.............
vıdeoyu ıyı ızle ozmn dorselımı dorsesızmı gör tırın boyutunu hatta 2 tane 40 ayakta dıyebılrız bız ona yada tır markalarınıda saymaya baslayabılrız.ha gelrsek su konuya dıyosun ya heryere stock yazmıssın hgtde stock ama 2 stockun arasındakı farkta zaten bu oyuzden dıyorum anladınmı :) eyluldede es esteyım yakınım yanı kısmet olurda ozmn denerız belkı ;)
hayırlısı tabi ,,,,neyse aynı frekensa gelemedik ,,,,,evet bak şunda haklısın stock araçlarda olsa belli yaş ve km lere geldiğinde aradaki fark uçurum oluyo :icon_tup: ,,,ben ilk mesajımdada dediğim gibi maaşallah diyorum ,,,,güzel günlerde kullanın aracınızı ...........
sağol......
fenalarda valla fenaaa :D