User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: SS 306 GTİ - Bravo HGT

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç arkadaşın dediği gibi bizde bir 306gti birde Brava var. ikiside hemen hemen aynı yakıyor. Hatta bende tam bu nedenden dolayı bravamı satıyorum
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde arkadan 1.4 civic nasıl gelio..

Bende onu sorcaktim o arkadan gelen yaratik neydi diye

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size cacik 306 gti ler denk gelmis her halde 2 aracida fabrikadan cikarin standart sofor problemi olmadigi surece hgt nin gecme sansi yok benim gorusum
    banada aracımı aldıgımdan beri cacık Gti lar Gsilar ve Vtilar denk geliyor İzmirde diğer arkadasada dediğiniz gibi hep cacıklar gelmiştir. yok ki bizde sans duzgun arac denk gelsin rakip olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buarada yakıt olarak diğer aracım jetta 1.6 triptronik hgtden fazla yakıyo

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah araçlara güzel yürümüşler,,,video daha güzel olabilirmiş ama görüntüde 306 gti önde olduğu belli tabiki,,,,kaçta bastınız kaçta bıraktınız bunuda öğrenebilirsek güzel olur,,,,

bi hgt sahibi olarak bende doğru bilinen yanlışlara biraz örnek verim o zaman,,,
    hgt çok mu yakar ??,,,5 silindir olduğundan bastığında 4 silindir her hangibir arabadan fazla yakar doğrudur,,,,ama ben misal en son bi ölçümümü aktarayim ,,,17 jantlarla 205-40-17 lastiklerimle bi depoyla 655km şehir içi yol yaptım,,,bunun 90km rollingti ,,,gerisi karışık kullanım çok yavaş sürdüğümü söleyemem açıkcası,,,,

siz aracım stock diyip durmuşsunuz her mesajınızdada karşınızdaki hgtde de bişi yok ,,,hatta keşke egzozu sizin gibi stock olsa ,,,,17 jant ne kadar fark eder demişşiniz 3 boy rahat fark eder bilmem az mı 3 boy ,,,ki bu bile iyimser rakam

haaa bide kaanın dediği gibi HGT ler önde olunca denedikleri arabalr herp tırt cırt pert pırt tüüü kaka,,,hgt geri olunca yok ya bu en temizi en iyi gideni oluyo nası oluyosa

turlit
    Misafir
    valla ozaman en iyileri çıkarıp denetelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maaşallah araçlara güzel yürümüşler,,,video daha güzel olabilirmiş ama görüntüde 306 gti önde olduğu belli tabiki,,,,kaçta bastınız kaçta bıraktınız bunuda öğrenebilirsek güzel olur,,,,

bi hgt sahibi olarak bende doğru bilinen yanlışlara biraz örnek verim o zaman,,,
    hgt çok mu yakar ??,,,5 silindir olduğundan bastığında 4 silindir her hangibir arabadan fazla yakar doğrudur,,,,ama ben misal en son bi ölçümümü aktarayim ,,,17 jantlarla 205-40-17 lastiklerimle bi depoyla 655km şehir içi yol yaptım,,,bunun 90km rollingti ,,,gerisi karışık kullanım çok yavaş sürdüğümü söleyemem açıkcası,,,,

siz aracım stock diyip durmuşsunuz her mesajınızdada karşınızdaki hgtde de bişi yok ,,,hatta keşke egzozu sizin gibi stock olsa ,,,,17 jant ne kadar fark eder demişşiniz 3 boy rahat fark eder bilmem az mı 3 boy ,,,ki bu bile iyimser rakam

haaa bide kaanın dediği gibi HGT ler önde olunca denedikleri arabalr herp tırt cırt pert pırt tüüü kaka,,,hgt geri olunca yok ya bu en temizi en iyi gideni oluyo nası oluyosa
    207 RC ile bir videom vardı gayet temiz guzel giden bir rc olmasına ragmen yakın yurudugumuz için arkadasın aracına soylenmeyen laf kalmadı ancak bir sonraki hafta aynı rc baska aracla videosunu koyunca off RC nasıl gidiyor gibi yorumlar geldi. bilmiyorum anlatabildim mi demek istedigimi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 RC ile bir videom vardı gayet temiz guzel giden bir rc olmasına ragmen yakın yurudugumuz için arkadasın aracına soylenmeyen laf kalmadı ancak bir sonraki hafta aynı rc baska aracla videosunu koyunca off RC nasıl gidiyor gibi yorumlar geldi. bilmiyorum anlatabildim mi demek istedigimi?
    Senin dedigini iyi anladim bende simdi ne desek bos imkanlar olsada keske deneyebilsek araclarimizi dosthane bir sekilde videodaki araclar arkadaslarimiz mesele bravo yu kotulemek felan degil benim gordugum 306 yla tutunan hgt ye rastlamadim he varmidir yinede gormeden bilemeyecegim AMA elinizde video varsa koyun zevkle izleyelim saygilar...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı toyotasupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben eski bir hgtci olarak çok fazla 306 gti geçtim.aracım perte çıkana kadar hiçbir pejo arabası beni geçemedi.hgt yürümüyor diyen kişiler yürüyen hgt görmemişler....
    haklısın HGT'ler yürümüyo diye bişey yok gerçekten yürüyoda.ama gti var gti var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın hgt'ler yürümüyo diye bişey yok gerçekten yürüyoda.ama gti var gti var
    +++1000000

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hgt sıne cok guvenen varsa denıyelım arkadaslar dedığı gıbı dostane bı sekılde o vıdeoda tam bellı oluyomu bılmem ama aramızda tır var evet stock olmasındanda gurur duyuyorum ve her msjımda sölıycem senın ıcın bı sakıncasımı var bunu sölememıın? bılmem anlatabıldımmı :.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gayet guveniyorum ama artık deneyemeyiz umarım istanbul burgaz tarafından cıkar birisi belki sonuc değişmez ama en azından videolar cogalır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet olabılır deemekten zevk duyarız hatta 2 306 mız var 2sıylede denerız buralardada hgt pek yok 2 tane vardı bırı satıldı onuda ayırıyorduk kısmet ıyı yuruyen arkadaslar varsa denemekten zevk duyarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hgt sıne cok guvenen varsa denıyelım arkadaslar dedığı gıbı dostane bı sekılde o vıdeoda tam bellı oluyomu bılmem ama aramızda tır var evet stock olmasındanda gurur duyuyorum ve her msjımda sölıycem senın ıcın bı sakıncasımı var bunu sölememıın? bılmem anlatabıldımmı :.....
    maalesef videoda tam belli olmuyo sizin tır dorsesiz galiba bu arada ben başka şeyler sormuşum sen başka şeyler sölemişsin ,,,ben seni gelir bi hgt geçerde demedim hgt 306 gti ı geçerde demedim yazıyomu öle bişi

başka konularda da dediğim gibi bi insan kendi videosuna ne kadar az yorum yaparsa inan o kadar güzel oluyo

haa bu arada filitreli araba stock oluyoda filitre egzozlu dediğin hgt gırtlak mı oluyo ben ona getirmek istemiştim sözü aslında açıklayım biraz senin için ,,,,,yoksa sen dağlara taşlara benim araba stock yazabilirsin hiç sakıncası yok

ben hgt me hiç güvenmiyorum en gitmeyeninden mk2 hemde tam seninki gibi filitre hariç stock olmasına rağmen burda olsan denerdim ,,,,desem bişi değişcek mi
    .............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vıdeoyu ıyı ızle ozmn dorselımı dorsesızmı gör tırın boyutunu hatta 2 tane 40 ayakta dıyebılrız bız ona yada tır markalarınıda saymaya baslayabılrız.ha gelrsek su konuya dıyosun ya heryere stock yazmıssın hgtde stock ama 2 stockun arasındakı farkta zaten bu oyuzden dıyorum anladınmı eyluldede es esteyım yakınım yanı kısmet olurda ozmn denerız belkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vıdeoyu ıyı ızle ozmn dorselımı dorsesızmı gör tırın boyutunu hatta 2 tane 40 ayakta dıyebılrız bız ona yada tır markalarınıda saymaya baslayabılrız.ha gelrsek su konuya dıyosun ya heryere stock yazmıssın hgtde stock ama 2 stockun arasındakı farkta zaten bu oyuzden dıyorum anladınmı eyluldede es esteyım yakınım yanı kısmet olurda ozmn denerız belkı
    hayırlısı tabi ,,,,neyse aynı frekensa gelemedik ,,,,,evet bak şunda haklısın stock araçlarda olsa belli yaş ve km lere geldiğinde aradaki fark uçurum oluyo ,,,ben ilk mesajımdada dediğim gibi maaşallah diyorum ,,,,güzel günlerde kullanın aracınızı ...........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol......

gokhan_205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen yazılım (Chip) yapılsa daha az yakacağı aşikar

ER 224 chipli daha az yakiyo
    Yapalım kanka bir sana bir bana

turlit
    Misafir
    fenalarda valla fenaaa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)