Ben sıkıldım aynı muhabbetlerden artık bi önceki başlıktakilerden farksız iddalar aynı cümleler aynı insanlar benden pass....Tekrardan tebrikler...
Ben sıkıldım aynı muhabbetlerden artık bi önceki başlıktakilerden farksız iddalar aynı cümleler aynı insanlar benden pass....Tekrardan tebrikler...
millet uzaya araba ile çıkmaya çalışıo biz hala 106 mı vtecmi geçer muhabbetindeyiz.nse vtec=uçak zaten tartışmaya gerek yok.off offf.her forumda ynı tartışma valla bencede yeter yani.
evet 106 larda olmasa vtecler aç kalcak.106 larda vtecleri sevio zaten kısa mısa zevkli oluo hehehe.adam dünya para harcıo gidiyo gene 106 ile denio.biraz aşmak lazım.200 hp vtec ile 106 ile denenio daha ne diyimm benn.ben arabama o kadar para harcıycam gidip 106 ile deniycem ilginçhani 106dan hiçbişi olmaz ya;D
tabiki 2 tane del sol arası yatırırsan imkansız kalkıverir ortadan.benim bahsetmeye çalıştığım da o zaten.farklı bişey söylemedim kardeşş.aynı şeylerden bahsedioruz.her arabaya para harcarsan her araba gider benim mantığum bu yönde işlio.sizinki farklı ise bilemem.nse boşverr.
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
970 mı ne kadar hafifya sasırtıcı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)