evt biraz daha bilgi olursa iyi olur yaa benmde dün geceden beri kafamda![]()
evt biraz daha bilgi olursa iyi olur yaa benmde dün geceden beri kafamda![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
etrafındakıleri yavaş yavaş tanımaya başlamış... ama kazanın sok etkisi hala suruyomuş.. ama dune göre biraz daha ii olması son derece sevındırıcı.. ofallahımyadundensorailk defa güzel bi hbr aldım dahada iilerini alcaz inş...
iyiiii biraz içim rahatladı....sık sık haberdar edin bizi gelişmelerden serkan....burda merak içinde bekliyoruz....uğrarsan hepimizin selamını ilet....ben arasıra arar haber alırım yine senden....
cok buyuk geçmiş olsun
www.honda-tech.com
http://www.azimfordservisi.com/
Ailesi içinde zor bi durum... İnşallah en kısa zamanda iyileşir eskisi gibi bizimle olur...
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
bu gün gözlerini açmış saba sıralarında öylen ben gittigimde gözlerini falan açmadı ama üzerindekileri falan atıyo serumu falan cıkarmak istyo yatakta üzerini düzetten falan kızıyo bırak falan diye ama sadece o kadar
akşam 18 de gittigimde uyuyodu. ama öglenkinden fazla bi gelişma yokmuş
Evet araba direğe çarpmıs fakat ortada ndenini veya nasıl olduğunu bilen yok şuan buda ilginç tabi sadece suratli olduğu söyleniyorama umarım kardeşim kendine geldiğinde açığa kavuşur hersey..
dunya basima yikildi denir ya bu olsa gerek zaten gurbette zor duruodum bide bu haber geldi ustune allahim sen ona yardimci ol.gurbette darbeler ust uste gelio allahim sen bize yardimci ol...
bu gün gittim yanına akşam üzeri ayrı odaya almışlar günden güne iyiye gidiyo konuşmaya falan başlamış hemen hemen benim kuzeni falan kovalamış ondan sonra falan gözlerini kapamış
acil şifalar, en kısa zamanda eskisağlığına kavuşur inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)