kitlenip kalmam cnm çünkü arkadaşıma bu yorumu yapıyorsun ;)
Printable View
ya kimsenin polemige girmesine gerek yok elimizdeki malzeme bu ama şimdilik daha çok eksikleri var
Sokup cı,k kadran cek kendını avut sonrada bizi kandırmaya calıs. Nekadar zorunuza gitti bi yorum yapmam. kaldıramıyorsan yorumları koymıcaksın vıdeoyu dostum. Benım sahıp oldugum, bındıgım gordugum yarıstıgım tecrubelerıme gore, bu vt gitmesi gerektiği gibi gitmiyor bence.. Yinede maşşallah, inş çok çok daha iyi olur hızlanır aracınız.
cahillik hat safhada arkadasım die savunmuyorum,fakat içinde 2 kişi olan müzik sitemi olan bi araba vtekte ne kadar fark eder bunu ilkokul2 terk olan kişiler bile biliyor...ayriyetten sitedeki kadran videosun koyanların yüzde 70i rampa aşagı basıor...
özet geçiom: arabanın içi doluyken böle boşkende çekeriz herkez görür ;)
Yahu bu parcalarda bısı yokki mevcut motor gucunu korumustur araba 300 hp olmuor b16b pıston takınca =) ayar yok bısı yok ayarlı deneyın edın cok fark var arada...
Bide yokuş asagı deneyın mılletın gonlu olsun :D Tekrardan kazasız belasız.
Ben 4 sene aynı kokpite oturdugum için, ben 3 tür honda kullandığım için ve ben eski arabadan sıkıldığım için sattım VTI ı. Bu arabada parama karşılık alabileceğim en dolu en yeni en temiz araba olduğundan aldım (şükürler olsunki çokta memnnum). Ama günlümde hep temiz bi S2K almak var Allahın izniyle.
Akşam arkadaşların hepsınden toplıcam videolarımı, (2 kişi+bagajda bass ile ) 250 de kesiciye girdiğim (Düz yolda), 4. vites sonunda FN2 typeR ların önünde gittiğim (düz yolda) . Sen ZS 480 in nasıl giden bir VTI oldugunu istanbulda tanıdıklarına bi sor istersen.
uffff ne dediiiiiiiiiiiii :D
vti mi sattım ve hiç video da çekmedim piyasayada çıkarmadım.
hee nasipse 1 aya inşallah gösteririm diyalogta oldğum aracı alırsam Allah bi mani vermezse,sonra bu sözünüde hatırlatırım;)
neye güldüğüme gelince ZS vti' a yürümüyor demesine güldüm ;) ;) ;) ZS nin yürümediğini söyleyen kişi ya aracı bilmiyordur yada arabadan anlamıyordur! bilmiyorsada bilmediği şey hakkında konuşmamalı bence. neyse son postum olucak, herkese keyifli forumlar!
(tartışmalarımda hiç kimseye karşı kötü bir niyet yoktur arkadaşlar, fikirlerimiz uyuşmayabilir ama hepinize saygı duyuyorum bilmenizi isterim keyifli forumlar)