User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
84 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: vtı kadran deneme

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bana göre de senin bu yorumun çok saçma, fikir farklılığı saçmalık değil

benim bi düşüncem var; böyle denemeler hakkında,motor mod'ları hakkında bi yorum yapılıyorsa sebebide açıklanmalı.forum sonuçta burası bilgi paylaşım yeri dimi

herkes benim gibi bi düşüncede olmaya bilir,ama bu saygı duyulmaması anlamına gelmiyor.

seni ne ilgilendirir diyorsun o zaman bende sana derim ki benim yorumum seni ne ilgilendirir kitlenir kalırız, kısır döngü! yoruma, yorumda bulunmama gibi bi yasak mı var arkadaşım...

uzamaması daha iyi polemiğin arkadaşın konusunu baltaladık kusura bakmasın!

kazasız belasız binmeniz dileğiyle aracınıza,tekrar kusura bakmayın.
    kitlenip kalmam cnm çünkü arkadaşıma bu yorumu yapıyorsun
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel dıleklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar
    aksam ılla kadran vıdeosu cekelım dıye cıkmadık headers tan sonra bakalım ne olucak dıye bı cekelım dedık 2 kısı 90+90 desek 180 kg aracın arkası zaten dolu otu var pusuru var demıcem zaten amacımız oyle olsa heryerını soker tek kısı YOKUŞ AŞAGI CEKER KADRAN VIDEOSUN KOYARIM GEREK VARMI duz yolda oylesıne sıktık bu kadar malzemeyle az yuruyo dıyenlere soruyorum ne var bunda kı BU KADAR malzemeyle az yuruyor dıyosunuz
    ben burda kımseye bır sey kanıtlamak ıcın koymadım paylasım olsun aksam aksam sıktık ızlensın dıye koydum tabıkı yorum yapıcaksınız ben sadece cevabını vermek ıstedım
    YURUMUYOR dıyen lere komple ıcını sokup tek kısı yokş aşagı kadran ceker koyarım gonullerı olsun
    İşte illa sökecen heryerini boşaltacanki o zaman gider araban (bazılarına göre) MAŞALLAH aracınıza gayette sıkı yürüyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redlinemst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte illa sökecen heryerini boşaltacanki o zaman gider araban (bazılarına göre) MAŞALLAH aracınıza gayette sıkı yürüyo
    emın olsunlar dıreksıyon kayısına kadar sokecegım

firat_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kimsenin polemige girmesine gerek yok elimizdeki malzeme bu ama şimdilik daha çok eksikleri var

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokup cı,k kadran cek kendını avut sonrada bizi kandırmaya calıs. Nekadar zorunuza gitti bi yorum yapmam. kaldıramıyorsan yorumları koymıcaksın vıdeoyu dostum. Benım sahıp oldugum, bındıgım gordugum yarıstıgım tecrubelerıme gore, bu vt gitmesi gerektiği gibi gitmiyor bence.. Yinede maşşallah, inş çok çok daha iyi olur hızlanır aracınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sokup cı,k kadran cek kendını avut sonrada bizi kandırmaya calıs. Nekadar zorunuza gitti bi yorum yapmam. kaldıramıyorsan yorumları koymıcaksın vıdeoyu dostum. Benım sahıp oldugum, bındıgım gordugum yarıstıgım tecrubelerıme gore, bu vt gitmesi gerektiği gibi gitmiyor bence.. Yinede maşşallah, inş çok çok daha iyi olur hızlanır aracınız.
    sokup cıkarmadıgımız yokus asagı cekmedımız ıcın boyle bır vıdeo koyduk olan bu ne zorumuza gıdecekkı yaptıgın yorum
    sen yazdın ben cevap verdım

firat_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimsenin zoruna gidecek bi durum yok kardeşim ama seninde yürüyen vti videolarını koyda bizde izleyelim zaten senin vti yürüse satıp rs almazdın dimi

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shirkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzelmiş birgün deneyelim
    deneyin tabi yaaa eğlenceli olur bizde izleriz yokki vtec imiz artık ali abi senle hergün yarışalım dimi yarışcak adam bulumaz oldun valla
    EcuTech

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cahillik hat safhada arkadasım die savunmuyorum,fakat içinde 2 kişi olan müzik sitemi olan bi araba vtekte ne kadar fark eder bunu ilkokul2 terk olan kişiler bile biliyor...ayriyetten sitedeki kadran videosun koyanların yüzde 70i rampa aşagı basıor...

özet geçiom: arabanın içi doluyken böle boşkende çekeriz herkez görür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cahillik hat safhada arkadasım die savunmuyorum,fakat içinde 2 kişi olan müzik sitemi olan bi araba vtekte ne kadar fark eder bunu ilkokul2 terk olan kişiler bile biliyor...ayriyetten sitedeki kadran videosun koyanların yüzde 70i rampa aşagı basıor...

özet geçiom: arabanın içi doluyken böle boşkende çekeriz herkez görür
    adam ılkokul2 terk beyler

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu bu parcalarda bısı yokki mevcut motor gucunu korumustur araba 300 hp olmuor b16b pıston takınca =) ayar yok bısı yok ayarlı deneyın edın cok fark var arada...
    Bide yokuş asagı deneyın mılletın gonlu olsun Tekrardan kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı firat_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimsenin zoruna gidecek bi durum yok kardeşim ama seninde yürüyen vti videolarını koyda bizde izleyelim zaten senin vti yürüse satıp rs almazdın dimi
    Ben 4 sene aynı kokpite oturdugum için, ben 3 tür honda kullandığım için ve ben eski arabadan sıkıldığım için sattım VTI ı. Bu arabada parama karşılık alabileceğim en dolu en yeni en temiz araba olduğundan aldım (şükürler olsunki çokta memnnum). Ama günlümde hep temiz bi S2K almak var Allahın izniyle.

Akşam arkadaşların hepsınden toplıcam videolarımı, (2 kişi+bagajda bass ile ) 250 de kesiciye girdiğim (Düz yolda), 4. vites sonunda FN2 typeR ların önünde gittiğim (düz yolda) . Sen ZS 480 in nasıl giden bir VTI oldugunu istanbulda tanıdıklarına bi sor istersen.

YUSUF
    Misafir
    uffff ne dediiiiiiiiiiiii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YUSUF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uffff ne dediiiiiiiiiiiii
    Kızıştırma len ortalığı Sen söyle ozaman ZS nin nasıl giden bir VTI olduğunu, iyi bilirsin

Ne dediiiimmmmm ashashahsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı firat_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimsenin zoruna gidecek bi durum yok kardeşim ama seninde yürüyen vti videolarını koyda bizde izleyelim [sıze="5"]zaten senin vti yürüse satıp rs [/sıze][sıze="5"]almazdın dimi[/sıze]
    .........
    .....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :d :d :d .....
    neden güldün doğru demiş senin vtin videolarını görelim birde ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden güldün doğru demiş senin vtin videolarını görelim birde ??
    vti mi sattım ve hiç video da çekmedim piyasayada çıkarmadım.

hee nasipse 1 aya inşallah gösteririm diyalogta oldğum aracı alırsam Allah bi mani vermezse,sonra bu sözünüde hatırlatırım

neye güldüğüme gelince ZS vti' a yürümüyor demesine güldüm ZS nin yürümediğini söyleyen kişi ya aracı bilmiyordur yada arabadan anlamıyordur! bilmiyorsada bilmediği şey hakkında konuşmamalı bence. neyse son postum olucak, herkese keyifli forumlar!

(tartışmalarımda hiç kimseye karşı kötü bir niyet yoktur arkadaşlar, fikirlerimiz uyuşmayabilir ama hepinize saygı duyuyorum bilmenizi isterim keyifli forumlar)

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti mi sattım ve hiç video da çekmedim piyasayada çıkarmadım.

hee nasipse 1 aya inşallah gösteririm diyalogta oldğum aracı alırsam Allah bi mani vermezse,sonra bu sözünüde hatırlatırım

neye güldüğüme gelince ZS vti' a yürümüyor demesine güldüm ZS nin yürümediğini söyleyen kişi ya aracı bilmiyordur yada arabadan anlamıyordur! bilmiyorsada bilmediği şey hakkında konuşmamalı bence. neyse son postum olucak, herkese keyifli forumlar!

(tartışmalarımda hiç kimseye karşı kötü bir niyet yoktur arkadaşlar, fikirlerimiz uyuşmayabilir ama hepinize saygı duyuyorum bilmenizi isterim keyifli forumlar)
    sen şu vtegin resmini bi koy bi görelim
    konustugun kişinin ve kişilerin en az 2 şer 3 er vtegi oldu...zaten bizde video koyda görelim dedik...her yerde bi atar giderin var aslan kendine çeki düzen ver heyecan yapma....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen şu vtegin resmini bi koy bi görelim
    konustugun kişinin ve kişilerin en az 2 şer 3 er vtegi oldu...zaten bizde video koyda görelim dedik...her yerde bi atar giderin var aslan kendine çeki düzen ver heyecan yapma....
    boşver koymasın yoksa onun fitekinin çok ama çok hızlı olduğu ortaya çıkar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)