maşallah çok iyi.
maşallah çok iyi.
Maş araçlara cupra çok başarılı yürümüş kazasız belasız...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
maşallah abim fena olmuşgerçi sonuç belli idi ama yinede video bazı arkadaşlara örnek olsun göremeyen arkadaşalar vardır görmüş olurlar ....
JG CUPRA 100/200 6,4sn
araba benim çok yakın bir arkadaşımın kendisini ben yolladım otobana görmek istiyordu ortamı araç full stock ve arkadaşın hayatında yaptığı ilk rollingbundan evvel hrc 1000 motorsikleti vardı tek tekerde kaza yapınca bunu aldı sadece blow off var hks başka hiçbirşey yok Allah kısmet ederse Greddy elite cat back alıcaz bugun yarın hks filtre ve yazılım düşünüyoruz birde o şekilde dener farkı görür hakan abi tebrikler arabanın maşallahı var..
..::PASSATURBO1::..
maşallah hakanın makına fena gidiyo kazasız belasız günler
masallah kazasız belasız 2 aracada
musty o egzosun flowu konusunda bazı sıkıntılar duydum.. suby konusunda baya bılgılıler var sıtede bı fıkır danısın ıstersen daha ıyı bır egzos bulabılırsınızbıde motor ıcı yapmadan stock surmek bıle rısklı olurken egzos fıltre nasıl olucak acaba?
cok bılgılı deılım ama kullaktan dolma neresının zayıf oldugunu solıyım.. segman kanalı zayıf demıslerdı,sonrakı modellerde bazı degısıklıkler yaptılar ama ızmırde ahmet dıe bı arkadasımda yenı hb kasa stı var. aracı tam stock ıken egzos bıle yokken motoru kırdı,servıs garantıden sandık motor getırdı yıne kırıldı. 2 . kırdıgında servıs kullanıcı hatası dedı ve dava acıldı bılır kısı geldı yıne sandık motor aldı ama garantı dısısın dendı. arabayı alır almaz tork garaja gıttı motoru yaptırdı sonra bolt onların en buyugunden turbo takıldı 2.2 cont gıdıyor gt35 muadılı turbo ıle her canı ıstedıgınde sıkıyor ve kalbı rahat2.5 stı alanların hıc gaz acmadan motor yaptırmasını tavsıye ederım turkıyede
belkı benzınden kırıodur belkı baska bırseyden ama kırıolar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)