100-140=4sn? 140-160=4sn? 160-180=3sn? 160-200=9sn?? baya enteresan..
[QUOTE=Gökhan Biraltın;1581914]yolda yüzde 3-4 derecelik bir eğim,kadrandada lastiklerimden ötürüde yüzde 10 veya 15lik bi sapma var.
Walla dostum 12sn diyen arkadaşa takılmıştım
Bu durumda sonuç değişebilir tabikimaşallah hlx'e..
maaşallah gökhan ,,,muazzam olmuş hızlanma ,,,lastik ebatı gerçekten ilginç nerden buldun o ebatta lastiğibide orjinaller takılıyken video çekte aradaki farkı görelim en azından bu ebatla şanzıman oranların baya bi kısa.........
kadranda orjinal lastik ölçüsüne göre tam %10 sapma var.
Buda 63km-189km hızlanma denemsi anlamına geliyor. İzlerken ona göre değerlendirin. Yinede maaşallahı var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kim kimi kandırıyo ben video cektim kendisinide tanımam subaru 12 saniyemi cıkarıyo hangisikadranda zaten sapma varmış..60-160 astra gsi filtre chip egsoz 11,39 cıkarıyo videosuda var sadece benim videom değil bir çok kişinin sitede bu hızlara ulaşıyo bu zamanlarda.subarular 10 saniyelerde olması lazım oda sti değil onlar daha hızlı..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
abi maşşallah geçen kskde gördüm sanırım aracını basıklığı falan oldukça güzeldi tın tın gidiyordun hızlanması ve seside 10 üzerinden 10 resmen kazasız belasız![]()
Filtre sesi fena
Ya gökhan benim arabayı denememiz lazım, bir ara beni bul![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşallah gökhan
kocaman bir massallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)