Cupra gerçekten çok iyi yürüyor maşallah.
Audi de eminim çok hızlı gidiyordur ama rakip bu cupra olunca yanıltıcı olabiliyor hali ile :)
Printable View
Cupra gerçekten çok iyi yürüyor maşallah.
Audi de eminim çok hızlı gidiyordur ama rakip bu cupra olunca yanıltıcı olabiliyor hali ile :)
elektronik gaz pedallarındaki gecikmenin çözümü için sprint booster diye bi ürün var bi bakın isterseniz
bi konu olarak açın isterseniz mutlaaka net bi cevaba ulaşırsınız herkesde faydalanmış olur
konu degısmıs :) neyse sprınt booster mooster bosverın chıp yeterı kadar hızlandırıyor zaten
Şuan piyasada en iyi giden TTs bumudur acaba?
Cupranın önü açık sanırım biraz daha hızlanabilir hard tune olayına girmeden.
cupra kaç kg'du?
hakan şu 30 r tak be kardeşim
Alican abi gecikmelerin onune gecmek icin karsi taraf hazir beklerken gaz-fren tam basip vakit kaybetmeden 3 kornaya sen basarsan esit bir deneme olur :)
sprint booster faydalı diyorlardı ama çok yaktırıo diye okumuştum bi yerde gaz tepkimesini hissedilir bicimde arttırıyormuş chip olayını zaten dusunmeden yaptırtman lazım alican abi altında s3 var cupraların ne kadar hızlandığı ortada iyi sabrediyosun valla:D
Valla araba stock halindeyken bile oldukça tatminkar. Mesela Mini öyle değildi. Mini standart 163 bg'ken bana tatminkar gelmemişti. Ama yapılanlar sonucu arabanın dünyası değişmişti. S3 standartken bile bana şimdilik yetiyor. Sonuçta bu konularda çok hırslı biri değilim. Ama bugun abt çipi sordum, hazır olun 1570 euro + kdv dediler. Nasıl?
Bakalım yaparız birşeyler ama bence motor yeterli. Arabanın inanılmaz bir viraj performansı var. Önce haldex, coilover sonra egsoz. Sonrasında çip olayına falan gireriz.
Bakalım hayırlısı.
Evet tt'nin hızlanması şart, çünkü cupralar çok fena hepsi ayrı marka mod. işlemleri ile sürekli birbirleri ile çekişme halindeler,
açıkcası tt benim güzümde aerodinamik olarak çook daha avantajlı,
Quattro olmasıda öyle büyük bir fark yaratmaz sonuçta sürekli 4 çeker değil 5. vites'den sonra patinaj derdi olmadığı için arkayı neredeyse komple bırakıyordur ama belki düşük viteslerde güçlü olduğu yerde vites atarsa patinajdan dolayı geçikme olur üst viteslerde basılırsa sorun kalmaz,
sanjımana zaten laf yok.
Cupralar TT RS'ide geçerse seat bayaa ayıp etmiş olacak :hahaha: