s2k Nickli Üyeden Alıntı Gidenını gormedım ben zamanında ayırıyodum bayaa bak aslan sen çok konuşuyon avukatımısın tegin
maşşallah araçlara
mmustu Nickli Üyeden Alıntı bak aslan sen çok konuşuyon avukatımısın tegin yanlıs gırdın araya obur arkadasa dıycektın onu EKEray Nickli Üyeden Alıntı ne zaman denicez doktor bey Denıyelım ne zaman ıstersen galerıye koyuyorum bu hafta sonra tatıle
ef186 Nickli Üyeden Alıntı Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz . XoR Nickli Üyeden Alıntı +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın
s2k Nickli Üyeden Alıntı yanlıs gırdın araya obur arkadasa dıycektın onu Denıyelım ne zaman ıstersen galerıye koyuyorum bu hafta sonra tatıle çarşamba akşamı gelmezsen %100 kaçtı ilan ediyorum bak ona göre yanlızca sen ve ben
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
EKEray Nickli Üyeden Alıntı çarşamba akşamı gelmezsen %100 kaçtı ilan ediyorum bak ona göre yanlızca sen ve ben cARSAMBA OLMAZ YARIN SON SANSIN carsamba alacatı benı bekler ordan ver elını bodrum 2 hafta yokum
burayada maşallah
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Ne videolar varmış beahh
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları