bu arada type r bayağı alt devirde deniyor dikkat edin..
Printable View
bu arada type r bayağı alt devirde deniyor dikkat edin..
ben zaten gecer anlamında solemedım yanlıs anlasılmasın sadece tutunması anlamında soledım . yoksa ctr dekı her devırdekı cekıs st turbo olmasına ragmen yoktur . ama tecrubelı surucu ve yazılım cai egzozlu bı st cou ctr yı zorlar youtube da bırcok vıdeo var bu vıdeodan sonra ızledım basarılı focus cok
Her 2 aracada maşallah
Focus renkten kaybetmiş :D
Elektrik turuncu olsa kesin geçerdi :p
St yabancı plaka heralde .Uzun yol dönücem sakatlık çıkmasın fazla sıkıştırmıyım diye zorlamamış olabilir.
yazılım sonrası 270hp ye yaklaşmış bir ST ile çok iyi yürümüş CTR...
2 araca da maşallah. Daha üst dewirlerden de denenip farka bakılabilseydi keşke..
Maşallah Kayserının Arabalarınıda Şu Düzlüğünede Videolarınıda Hastayım.
maşallah araçlara.
270 hp deniyor ama dyno eğrilerine de bakmak lazım 2 aracın. peak hp 270 görüp ardından yere çakıldıktan sonra bi anlamı yok :D
zaten burda sımdı ctr 270 hp arabayı gectı dıe sevınmeye gerek yok cunku ctr zaten m3 vs gıbı 270 den cok daha fazla guce sahıp araclarıda gecıo :)
videonun guzellgi st gibi nadir aracları gormek bence :)
st -astra opc - clio 197 gormek istiyoruz sahalarda :)
Maşallah Halit kardeşim güzel denemeler olmuş fakat videoyu iyi dinledim-izledim vites çalışman lazım..Biraz daha seri atmalısın ve devri tam yakalayamıyosun, onları boş yolda tek başına çalış tam kesici öncesi atmaya ve çok daha seri atmaya bak korkma kırmassın :)
Bu bizim opc forumunda olan bir arkdasin arabasi.
St - m5.
http://www.youtube.com/watch?v=qzQjo...layer_embedded
oh bee
honda-honda dışı bir video izledik
maşallah halit
güzel denemeler olmuş emeginize sağlık