Halit abi tam sağlıklı deneme olmadı ama typer çok ciddi yürüyor
sizin için bi mahsuru yoksa tekrar yine deneyelim bir ara ST ile sağlıklı bi şekilde ?
Printable View
Halit abi tam sağlıklı deneme olmadı ama typer çok ciddi yürüyor
sizin için bi mahsuru yoksa tekrar yine deneyelim bir ara ST ile sağlıklı bi şekilde ?
umarum yenı bır deneme ve daha profesyonel roll olur :D
sonunda haraket eden bi ST gördüm merak ediyodum..keşke sürücüsü biraz daha iyi olsa daha keyifli olurmuş..maşallah araçlara..
typer güzel gidiyor...
rs de pilotaj hatası var..bence
rs i hiç bi şekilde anlamış degilim :( ama shifting time olarak daha güzelini yaparsın halit..
tekrardan deneme istemişlerde varmı acaba bir gelişme ?
tmm ben süriim halitimm :D
maşallah iki aracada
her 2 aracada maşallah
iletişim kopuklugu olmasaydı daha güzel olabilrdi
neden 3 korna yapmadınız st si olan arkadaş çalsaydı o yönlendirmiş olsaydı daha iyi olurdu sanki
videolar güzel çekilmiş, ancak start larda problem olduğu ortada.Her iki araca maşallah.
ST deki arkadaş bana o kadar çok benziyorki Adanadan izleyen (beni tanıyan) bi kaç arakadaş izlerse hak verir. tanışmak isterim.
2.5 motor artı turbo besleme aynı olay aynı malzeme typ de olsaydı hayal bile edemiyorum typ helal dostum araban gitmiş sen o speçlerdeki araçla böyle yürüyorsan söyleyecek fazla söz yok iki aracada kazasız belasız haa unutmadan birde yazılım vardı
focusun sahibi olsam baya üzülürdüm galiba :( Maşallah iki aracada typer iyi yürümüş.