ben çok yakın ark. 2 aracınlada denedim 97 model 1.3 xe corollayla ikindede 2 . vites 110 gördüm ama devir 8000 i buluodu ve ivmelenme nerdeyse bitiyor.
o süati görmesişnin sebebide karbürötörlü olmasından kaynaklanıo.
Printable View
ya tartışmaya gerek yok arkadaşın yalan söyliycek halide yok videosuda var ama bizim dediğimiz şey yani arabalar ciddi sorunlu.
Hondaya maşallah diyorum.
Honda civic 1.6 ie 2002 ile toyota coralla vvti 2004 modeli denemiştik.
Coralla yaklaşık 2 boy açmıştı.
benim gtı ile hiç bi iddiam olmadı olmayacakta hiç bir şeyi iddia etmedim geçiceğini bende biliyorum ama sonuç bu haa gtı ölüydü bitikti ki ne kadar bitik olabilir gayette ciddi güzel yürüyordu kullandımda
burda olay gtı değil toyota ve yükleyeceğim xs videoları sen kafanı karıştırma civic 1.4 leride küçümseme ;)
yaw neden sorunlu olsun nedense benm denediğim bütün araçlar sorunlu. bir şey istiyecem streetfire a gir madeth isimli üyenin videolarını izle bütün videolarım orda hepsimi bitikti denediğim araçların bi bak ondan sonra tartışalım.. ki o zamanlardaki denemelerde aracımda headers yoktu..
bende 2002 model vvt-i corollayla denedim buyrun izleyin sonuç kafakafaya bitiyor.. ;)
http://www.facebook.com/video/video....18145981565776
ya böle konuşan cok oluyo lütfen kandırma kendini araban iyi gidiyo 1,4 lere göre ama gti senin için hayal eğer hala hayattaysa motoru bu ne ya..ne fanatik bir arkadaşsın..
kardeşim senin arabana veya başka arabalara eden yok ama sence mantıklı mı
1.4 is le 106 gti' burun farkı geçiyor diyosun;
sürücü işini biliyo diyosun, araba sağlam diyosun e 106 senden daha güçlü daha hafif bi araba, kaldı ki 106 lar vteclerle yürürken sen 106 yla yürüyosan, senin motoruna b16 kaçmış olabilir, en mantıklı açıklama bu olur bu konuda.
isteyen varsa satılık 1.4 var 18 lira :D :D şaka bir yana hiç alakası olmayan arabalardan bahsediliyor.1.4 nereee gti neree.benim arabanın üzerinde headers,skunk2 emme,short ram kit,kat iptal vs vs varken ışıklarda gti ile kalktık diğer ışıklara kadar 5 boy vardı aramızda.gti denilen araç 1.4 ün içinden geçer.hayal kurmayın.
şimdi öncelikle şuna açıklık getirmek lazım. 0-250mt mesafede gerçekten yürüyosun ona lafımız yok. ama rollde nasıl bir sonuç olduğunuda sölemeye gerek yok. o videolar bende mevcut.
106gti konusuna gelince. en hoşaf 106 ile yürümen gerçekten çok normal. ama şöle söliyim sana. o gece yağmurlu akşamdaki denemelerde yediğin boyların üstüne sağlıklı 106 sana bi o kadar daha atar. sölemedi deme :)
1.4 civic saglıklı bir corollanın ne 105ligini gecebilir ne de 114lügünü...
Belki en agır versiyonu olan 1.6 GLI otomatige yakın gidebilir.
106gti falan da cok komik olmus.
corollanın 114 lükleri çok güzel gider bende anlıyamadım valla