test dediğin böle olmaz ıslak bi zemin bulursun kukalarla yol çizgileri belirlenir viraj şekli verilir bu trafiğe kapalı alanda olur! esp açık esp kapalı 2 tane video çeker dersinizki nissan ın esp si her hava şartında aracı yolda tutmada başarılı yada durma testi yaparsınız mesafe kaç ona bakarsınız yol testindede şehiriçi trafikte kıvraklığı park kolaylığı uzun yoldada rahatlığı tüketimi vs bunlara bakılır test dediğin böle olur bu video daki hareketler aracı yüksek hızda savurmaya çalışmaktan başka bişi değil ayrıca gereksiz kullanan kişi nin o direksiyonu bi elinden kaçırması değil esp hç bişi o aracın trafiğe açık yolda bazı durumlara sebebiyet vereceği gerçeğini değiştirmez haaa ayrıca cevap vereyim burdaki çoğu kişi emin ol bu hareketlerden daha kötülerini denemiştir kalkıp bende yaptım demek istemiyorum illa da göstermek isteseydiniz yol tutuşunu bunu virajda deneseydiniz
dostlar, burası paylaşım forumu... eğer burada her paylaşım taşlanıyor diorsanız zaten baya bir süre hala forumu anlamamışsınızdır. Sadece bir paylaşım yaparken daha dikkatli adlandırmalı videoyu. ESP testi değilde, "biz bu arabayı bu hızlarda yanlatmaya çalıştık, gayet satbildi" denilse sadece "trafiğe açık alanda yapmasaydınız keşke" gibi eleştirel cevaplar gelirdi.
Ancak siz bu videonun, ESP testi olduğunu savunarak buraya koyarsanız, düzeltmeler geldikten sonrada "ben otomotiv tarihine adımı altın harflerle yazdırdım, komşu sen kimsiz?" modu yaparsanızda alacağınız cevaplar bundan farklı olmaz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
,,,,,,,,,,,,,,,
tebrikler. bende doblo var 140 gibi deniyorum esp yok, jdm var süper yol tutuşa sahibim
siz rica edersem 180 + deneyerek video çekerseniz ve bizimle paylaşırsanız çk sevinirim.
kaşkayi alacaksam testlerini özenle araştırırım . 180 üstü de kontol sağlanıyorsa ben talibim
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,
aslinda dalga gecmekten ote samataya vurup seni kirmamak icin indanlar kibarca yazmislar bence.
gelgelelim seviyeye forumun ve uyelerin seviyesi ile ilgili bir gariplik sezmedim ben acikcasi .
simdi gelelim su test olayina :
test etmek icin sabit birimlerinizin miktarlarinizin bir test programinizin olmasi gerekir (birim yol ,birim sicaklik,birim lastik basinci ,birim agirlik,birim ruzgar yonu ve hizi ,vb...).
ayrica trafige acik bir yolda gerekli guvenlik onlemlerine sahip degilken boyle "test"ler yapiyorsaniz bence videolari bikac acidan cekin daha sonra ncap ile kiyaslarsiniz ...
"test" ettiginiz otomobil hangi acida % kac savruldu yada sole soriyim "test sonucu nedir elimizde olmedik sag kaldik disinda nevar ?"
Yola cikip saga sola direksiyon cevirmek ve aa bakin haalen yasiyoruz olmedik demek nasil bir test tir ?
otomobilimi yoksa sansinizimi "test" ediyorsunuz anlamak pek mumkun degil.
ayrica merakimdan soruyorum 8 yildir otomotiv sektorunun hangi kisimindasiniz ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
video yu koyan arkadaş nissan bayisinde satış danımı yoksa teknisyenmi merak ettim
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
saçmasapan bir video.
ıslak zeminde geyik testi yapın görelim, bu ne şimdi...
,,,,,,,,,,,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)