=) doru diosn kanka kamyon filan hep bırakmak zornda kaldm veya makasa girdin haftaya güzelce uzun uzun deneyelim meraklar giderilsin =) ben şaşırmadım seninkinin gittiğini biliodm sen şaşırdın :D:p:p
Printable View
Eyv. İlker abi
Denemeler yetersiz kaldı yalnız farkındasındır zaten .
Oldugu kadar artık elimizden bu geldi trafikte :)UR şu an için çok iyi specler hiç ellenmezse çok iyi ...Benim diğer rollingleri bilirsin AP ve BM ile olanları hiç tutunamıyorlardu bu kadar ... SS aklıma geldi böyle gidince UR
http://www.techturkey.com/forum/show...1&postcount=47
Ala ala ben mi yanlış hatırlıyorum dedimde buldum mesajı:)
Yukardaki postta manifolddan kastınız ne peki header mı?
UR ile denemek için , AP ve SS ile denediğin yol çok uygun olacaktır , araçlar çok yakın performansta, gündüz gözüyle uzun düzlükte çok daha net sonuçlar alınacaktır ama bana göre UR ile VE arasında bariz farklar olmaz.. İkisine kocaman MAŞALLAH...
Çoğu kişi Custom yazılım var desede bende yazılım yok .(Caide yok Akünün önünde eski tip hava filtresi :))
1-2 vites 7250 diğerleri 7000 de kesiyo devir
Böyle bir custom yazılım varsa ne ala dostum :)Net kalkışlar haftaya diyorum sadece pusuda bekliycem Alicanı :D:D
Maşallah tüm RS lere. Ne güzel işte kazasız belasız kavgasız gürültüsüz denemişsiniz mis gibi.
Alican sanki biraz erken vites atıyorsun gibime geldi ama yanlış da görmüş olabilirim.
UR gecenin en hızlısı olmus tebrik ederim.
VE'ninde speclerine gore performansı oldukca iyi ALLAH nazardan saklasın
butun araclara masallah...
bencede alican kazayla yürümüş:) şaka maka kardeşime maaşşallah yanımda bi vites attı gecen dedim ki şimdi sen 3 e mi attın görmedim:) bady e gidip dambıllarla bilek çalışıo galiba:) bencede ur dün güzel yürüdü dışardan diğer rs in içinden izledim 41 kere maaşllh kardeşime. bende video çekdim ama 79 mb hala doluo. sabahtandır yükleyemedm. kendi cekdiğim video izlerken zevk alıcaksınız...
ve de speclere göre gercekden cok diri arabasıda ayrıca cok cici:)
alican ın cilada işe yaramış + 1 boy :) ehueheu
Maşallah araçlara gayet güzel denemeler olmuş bravo ;)
denemeler guzel maşalah araclara