konu disi ama UR ve UP olmasi lazim iki aracida avcilarda gördüm dün aynı sokakta :)
Printable View
konu disi ama UR ve UP olmasi lazim iki aracida avcilarda gördüm dün aynı sokakta :)
maşallah araçlara ama son konulan videolada ur hep önde görüyorum gerçekten maşallah alicanı önde görmekte güzel.. :D:D
Niyeki :D :D Çaktırma Eski JS Power başka keramet yok :D
Cumartesi veya Pazar alican unutma :)
Alicanı bende yürekten tebrik ediyorum doldurmuş aracı gelmiş işte klima direksiyon hepsi karasal bağlantı olmuş :D:D
=)=) hehe selçuk doldurmuş dediğin hiç bişi yok araçta biliosn dimi eksikler hat safada öle doldurmuş filan deme olm yanlış anlıcak millet:D:D:D bende şaşırdım nie öle gitti hehe :D:D utku bi toplanamadık hep beraber 182 liklerle beraber =)
Valla Utku ben ilk aldığımda bu kadar gitmiyordu
Hatta demiştim laguna 140 lık mu bu falan diye esprisi geçiyordu :D
Turşular turşusuydu anlıycağın
Bakımları yapınca araba kendinden geçti :)
Haftasonu bakalım Alicanla durumlar ne olcak gözünü sevdiğim batının yollarında top speed yapa yapa
Ortalığı kıllandırıyım dedim herkez kavga bekliyor yalandan birşeyler yazıyım dedim :D
turşunun aşağı yukarı 1 boy yediği araçla U denedi ama pek sağlıklı denemeler olmadı, baştan sona kadar vites geçişleri falan sorunsuz yürüseler 2 boy olurdu diye tahmin ediyorum.. çünkü 3ün başından sonuna kadar yarım boy 1 boy açıyordu U..
turşuya da 2 boy ile 3 boy arası açar tahminimce..
U ile turşu deneyecekti de, U'nun vites çubuğu yerinden çıktı, ya da kırıldı.. talihsizlik oldu..
hee turşuya egzoz ve chip yapılsa acayip keyifli deneme olur, turşuya %51 şans veriyorum :D
Turşu dediğin gene sağlıklı yürüyor öyleyse U nun 1-2 boy arkasıda güzel bir sonuç üzülmemek lazım
U da ayrıca iman power var ekstralarda
Turşuyu seviyoruz ve ailecek takip ediyoruz
Serkandada Wimmer silip denemeler yaptıgımızda normalde Chipli olan denemelerde 3-4 boy atıyordum
Chipsiz stock olarak 6-7 boy geçiyordum Arabayı meğersem ayakta tutan Chipmiş dedik ...
Turşuda bu şekilde etkilenirse bariz güzel videolar denemeler çıkıcaktır ortaya