Turşu dediğin gene sağlıklı yürüyor öyleyse U nun 1-2 boy arkasıda güzel bir sonuç üzülmemek lazım
U da ayrıca iman power var ekstralarda
Turşuyu seviyoruz ve ailecek takip ediyoruz
Serkandada Wimmer silip denemeler yaptıgımızda normalde Chipli olan denemelerde 3-4 boy atıyordum
Chipsiz stock olarak 6-7 boy geçiyordum Arabayı meğersem ayakta tutan Chipmiş dedik ...
Turşuda bu şekilde etkilenirse bariz güzel videolar denemeler çıkıcaktır ortaya
chipi siler silmez değil de bi süre sonraki denemeler daha sağlıklı olur.. ecu lambdadan aldığı logları da silmiş oluyor çünkü..
ama benim de tahminim yazılım = 2 boy şeklindeydi..
alem buysa kral turşu hehehe
chipi siler silmez değil de bi süre sonraki denemeler daha sağlıklı olur.. ecu lambdadan aldığı logları da silmiş oluyor çünkü..
ama benim de tahminim yazılım = 2 boy şeklindeydi..
alem buysa kral turşu hehehe
senin kullandıgın turşu ile denemek isterim
ama dedigim gibi o gece harbi bir sey vardı bende hissederim
Evet hatırladım bunu Esenlerdeki UR bu
Benim arabaya çok benzeyen Ön tampona kadar aynı
Baya masraf yaptı diye biliyorum arabaya
walla ne masraf yaptı yada arabanın ne masrafı var bılmıorum fakat alicanın UR ve avcılardakı UR a göre görüntü olarak çok zayıf duruyor dier UR lar ciddi güzel
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
walla ne masraf yaptı yada arabanın ne masrafı var bılmıorum fakat alicanın UR ve avcılardakı UR a göre görüntü olarak çok zayıf duruyor dier UR lar ciddi güzel
saolasın krdşm =) orjinalden şaşmam walla ben =) dış görünüm orjinal olcak motor içi ztn Allah ne verdiyse
saolasın krdşm =) orjinalden şaşmam walla ben =) dış görünüm orjinal olcak motor içi ztn Allah ne verdiyse
aynen avcılardaki ile aranızdakı tek fark onun farlar boyalı ıkısınıde cıddı beğenıorum hatta bır ara ona talip oldum ama olmadı bakalım kısmetimize ne cıkıcak
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
aynen avcılardaki ile aranızdakı tek fark onun farlar boyalı ıkısınıde cıddı beğenıorum hatta bır ara ona talip oldum ama olmadı bakalım kısmetimize ne cıkıcak
=) benimki yürümüo ama sana verebilirim :P:P selçuk gibi ne öle kırmızı aynalar ön siyah tam bi apachi
=) benimki yürümüo ama sana verebilirim :P:P selçuk gibi ne öle kırmızı aynalar ön siyah tam bi apachi
Apaçilik kanımda var arkadaş
Kırmızılı aynalar siyah oldu kırmızı tüm detayları barzo siyahı yaptım
Orjinal gibi duruyor artık
Sen gece farkedememişsin demekki kırmızı hiç bir yer kalmadı
Apaçilik kanımda var arkadaş
Kırmızılı aynalar siyah oldu kırmızı tüm detayları barzo siyahı yaptım
Orjinal gibi duruyor artık
Sen gece farkedememişsin demekki kırmızı hiç bir yer kalmadı
şuana kdr hep kulakları diktim denemek istiorm dedin sustum yürümüo dedim aracım cai bendede yok içerde sıcak çekio deneriz knka specler aynı bi gram ellemicem ben zevkine dostça nolcak benim sıkıntım yok =)
cai ne kadar fark yaratır? açık hava filtresine oranla (sıcak çeken)?