arabaların maşallahı var ama sword 'a ayrı bir maşallah.zaten araban çok yakışıklı idi, turbolanınca da tam olmuş. kazasız belasız arızasız.
arabaların maşallahı var ama sword 'a ayrı bir maşallah.zaten araban çok yakışıklı idi, turbolanınca da tam olmuş. kazasız belasız arızasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Maaşallah abim. Gerçekten geçen hafta kullandım tadı damağımda kaldı desem yeridir.
Allah deneyen araçlara zeval vermesin. Maaşallah.
teşekkürler yorumlara honda ve turbo ayrı bı dunya ımkanı olanın yapmasını tavsiye ederım
atasehır fenaydı cumartesı dırek sıkayet gelmıs sanırım ılk grup shelllde esir olmuş biraz.
araçlara maşallah.AB ye 41 kere maşallah
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Çok streslibi geceydi aslında polisler hiç rahat bıkmadı ama son kalan tayfa güzel denemeler yaptık kısa mesafelerde..zaten işi bilenlerin olduğu ortamda herşey daha rahat oluyor..muratın araba gayet güzel gidiyor ,orjinal sıkıştırmanın turbo performansı avantajını kullanıyor hakkıyla..benim araç şu anda beyin dist. değişimini bekliyor 270hp lerde..demekki muratın araba 280-290 arası net bir güce sahip ,maşşallah diyelim tekrar.. 2 deki tüm denemelerde murat öne çıkıyor , 3 te başlayanda teg daha avantajlı torktan ötürü ,tekrardan teşekkürler tüm dostlara , denemelerden çok keyf aldık,ilerde durduktan sonraki muhabbettede makaramız devam etti. sonuçta Si - TEG -VTec , bunların hepsi honda efsanesi ve turbolandılar hala birbirleriyle deniyorlar, bi passat vardı başka marka oda kayıp oldu yanımızdaydı halbuki. ne oldu ev felan dedi gitçem dedi geçersiniz felanmı dediydi ? ne dediydi ben duyamadım ya
![]()
![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
korhanın araba guzel gıdıo bırde benım bagaj boş tu korhanla denerken
jap la denemelerde ben dolu bagaj bosst brake yapmadan ve tam devrınde basmadım
mamının s2000 le denedık mesela bu dedıklerımı yapmadan ve yaparak denedık 3 boy farketti.
maşallah maşallah bütün araçlara çok güzel denemeler olmuş. Allah kaza bela vermesin cümlemize.
Failure is not an option.
maşşşallah AB T-Vtec e.. çok yakışıklı ve üzerindekilerin hakkını veriyor
Güzel bi akşamdı gerçekten çok şükür bişey olmadı korhanla ben shellde bi kere bağlandık zor çözüldük allah kimseye vermesin vallamustafayla görüştüm hepinizi geçerdim ama bi terslik oldu gelemedim felan dedi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)