User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
94 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 01 Ağustos Drag Videoları

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun cidden vf35 ile yürümek güzel o katagoride biz super16g falan yada 20g falan var sandık çünkü bi ara sanki nos bastılar tampon altına öle hatırlıyorum yanlış görmediysem. eger vf35 varsa o intercooler büyük degilmi? yoksa turbo büyüycekmi?
    dogru ıntercooler onde bizden once one alınmıs bizde bozmadık orda duruyo ustunde vf 34 vardı bozulunca 18g aradım temiz bulamadım sonra vf35 taktık ama bulabilirsem bi 18g takmayı dusunuyoruz bakalım..eylule kadar ayarlıyabilirsek birde o sekilde denicez bakalım

nos o sıcakta ilac ilac ki zaten turbomuz o basınclarda birazcık fön spec oldugu icin hazır coolerda ondeyken sıkalım dedik
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süper ya keşke orda olsaydım..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplu upload ettim içinde o kalkışlarda var.
    http://www.youtube.com/watch?v=M2BC41HuhDE
    Teşekkürler arkadaşlar.
    Alternatif link
    http://www.streetfire.net/video/1-au...ag_2044933.htm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah katagorileri ve birincilerini yazarmısınız
    Dr.Ecu AntaLya

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler arkadaşlar.
    Alternatif link
    yanlama bi burda var ya şöyle yakından bi video yokmu arkadaşlar

teşekkürler video için
    msupra

msky

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler arkadaşlar.
    Alternatif link
    Hocam ellerin dert görmesin Harikasın

Yarışan herkesi ayrı ayrı tebrik ederim yine keyifli bir yarışı daha kaçımış olduk darısı bir sonrasına.

İsmail abi 41 kere maşallah son kalkış süper olmuş Şaka bir yana o canavarı kontrol etmek gerçektende büyük bir başarı

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ilk sayfadaki ilk 2 video sana ait bu arada beygir dükkanına geldigimizde yogunluguna ragmen bizle ilgilendigin için teşekkür ederiz abi allah zeval vermesin araçlarınıza
    kardeşim gerçekten ilgilenemedim kendime bile tahanmülüm kalmamıştı oz i.....nesi msuprayı ve msky ikisinide kırdı gözü dönmüş aç herif saniyede saniye ben diyorum rakip o diyo 9 saniye 315 le gideken bana nos bastırıyo bu şişko ondan sonra abi noldu dedi sonra msupranın eksantirik kasnakları kırıldı hks marka hemen mail attı adamlara onlarda 1000hp üstü isen kullanma kardeşim dedi
    msky a 4 viteste bas abi elini çekme bişeye bakacam dedi tamam dedim 1.6 da giderken 2.5 bara aldı kastım yaptıgımız manifold nos geri tepince basıcla patladı ta yerinden kaltı şişgo kortu yavvv teşekkürleR

GÖKAN KARDEŞİM ARKADAŞİM DOSTUM 1 HAFTADIR BÜTÜN EKİP AZINA ETTİK EVE EN ERKEN GİTTİGİ SAAT 5 İDİ SON GÜN AYAKTA BİLE DURAMIYORDU BU OZ DE SAAT 12 DE BENİM ARABALARI PARÇALAYINCA BAŞLADI GÖKAN USTA TER DÖKMEYE GECE KAYNAKÇIYI AKİSÇİYİ KAPAKÇIYI KALDIRDIK GÖKAN ARTIK AYAKTA DURAMAZ HALE DELDİ BEN BİRAZ ÇALIŞTIM BENDE PERTE ÇIKTIM ALLAHTAN SAAT 5.30 DA TAKFİYE BİRLİK GELDİ OZ .TURAN .MUSTAFA.AYHAN.TARIK VS GÖKAN KALKTI MSKY YETİŞDİRDİK HEPİSİNE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM
    ŞU ANDA İLKER KARDEŞİM GÖKAN VE OZ HAMAMDA YORGUNLUK ATIYOLAR
    msupra

msky

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sıcak bi gündü yarışan arabalara maşallah o sıcağa iyi dayandılar kazanan kaybeden herkesi tebrik ederim eğlenceli bir yarıştı

bigi38
    Misafir
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim gerçekten ilgilenemedim kendime bile tahanmülüm kalmamıştı oz i.....nesi msuprayı ve msky ikisinide kırdı gözü dönmüş aç herif saniyede saniye ben diyorum rakip o diyo 9 saniye 315 le gideken bana nos bastırıyo bu şişko ondan sonra abi noldu dedi sonra msupranın eksantirik kasnakları kırıldı hks marka hemen mail attı adamlara onlarda 1000hp üstü isen kullanma kardeşim dedi
    msky a 4 viteste bas abi elini çekme bişeye bakacam dedi tamam dedim 1.6 da giderken 2.5 bara aldı kastım yaptıgımız manifold nos geri tepince basıcla patladı ta yerinden kaltı şişgo kortu yavvv teşekkürleR

GÖKAN KARDEŞİM ARKADAŞİM DOSTUM 1 HAFTADIR BÜTÜN EKİP AZINA ETTİK EVE EN ERKEN GİTTİGİ SAAT 5 İDİ SON GÜN AYAKTA BİLE DURAMIYORDU BU OZ DE SAAT 12 DE BENİM ARABALARI PARÇALAYINCA BAŞLADI GÖKAN USTA TER DÖKMEYE GECE KAYNAKÇIYI AKİSÇİYİ KAPAKÇIYI KALDIRDIK GÖKAN ARTIK AYAKTA DURAMAZ HALE DELDİ BEN BİRAZ ÇALIŞTIM BENDE PERTE ÇIKTIM ALLAHTAN SAAT 5.30 DA TAKFİYE BİRLİK GELDİ OZ .TURAN .MUSTAFA.AYHAN.TARIK VS GÖKAN KALKTI MSKY YETİŞDİRDİK HEPİSİNE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM
    abi daha öncedende tebrik ettim ama bi daha tebrik etmek isterim.facede arkadaşız ama gerçekte tanışmıyoruz inşallah bi gün tanışırız.MSKY çok başarılı.lakin benim asıl hastalığım MSUPRAAA allah bütün arabalarını ve seni nazarlardan korusun.41kere maşallah
    saygılarımla kayseriden emre

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah katagorileri ve birincilerini yazarmısınız
    Bu konuda sonlara doğru sıralama var,
    http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/58349-1_agustos_ankara_hipodrom_mahalli.html

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet hem clio rs hemde megane rs çok başarılıydı ikisinede maşallah
    Teşekkürler bro bir Rs daha geliyo kardeş

Toplu upload ettim içinde o kalkışlarda var.
    http://www.youtube.com/watch?v=M2BC41HuhDE
    Sağol iyi oldu bunlar eline sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru ıntercooler onde bizden once one alınmıs bizde bozmadık orda duruyo ustunde vf 34 vardı bozulunca 18g aradım temiz bulamadım sonra vf35 taktık ama bulabilirsem bi 18g takmayı dusunuyoruz bakalım..eylule kadar ayarlıyabilirsek birde o sekilde denicez bakalım

nos o sıcakta ilac ilac ki zaten turbomuz o basınclarda birazcık fön spec oldugu icin hazır coolerda ondeyken sıkalım dedik
    vf35 ile biraz garip olmuş cidden o araba 18g forgedsa 20g güzel olur. kaçla yürüdü yarışta 1.6falan fön olur 1.3 1.4te bişi olmaz
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi büyük geçmiş olsun.. gerçekten cok ciddi şeylerle ugraşıyosunuz ve güzel sonuçlar alıyosunuz.. tüm ekibi ellerine kollarına saglık.. günün sonunda sıkıntısız bitirmek herşeyin ödülü olsa gerek imkanlar el verdigi sürece yurtdışı yarışları abi bence senin dengin artık.. emin abiye inanılmaz saygım var.. gerçekten onun aracı da mükemmel.. ama msky ( tabiri caizse enkaz ) cok ayrı bi olay.. kalkarken yanlamanı benim arkadaş sanırım cekti yarın ekleyecegim abi o videoyu eylülde bende katılıyorum allah izin verirse.. o zaman daha uzun sohbet etmeyi nasip eder inşallah allah rekor süreyi cıkaracagın günü bende merak ediyorum.. inşallah 10 saniye altına inecek bi araç cıkar ki sende 9ları hatta daha altlarını görebilirsin.. tekrar tebrikler ve diger yarışlarda başarılar abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vf35 ile biraz garip olmuş cidden o araba 18g forgedsa 20g güzel olur. kaçla yürüdü yarışta 1.6falan fön olur 1.3 1.4te bişi olmaz
    vf35 1.6 cont. yurusede fön olsa keske

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bnde hala eskı turbosu var zannedıyordum. audi ile yururkenn helal olsun 34 ile ne gidiyor dedim meger 35 varmıs
    sti sanzımanın guzel pilotaj ile neler basarabileceginin ispatı oldu
    tebrik ederim
    Ex: '08 Legacy SportWagon

Next:
    '03 BMW E39 530i
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle yakından çekilmiş bi videoda benden =)

msky&btu

http://www.facebook.com/video/video....6249538&ref=mf
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnde hala eskı turbosu var zannedıyordum. audi ile yururkenn helal olsun 34 ile ne gidiyor dedim meger 35 varmıs
    sti sanzımanın guzel pilotaj ile neler basarabileceginin ispatı oldu
    tebrik ederim
    cok tesekkur ederim..

keske 34 olsaydı 34 biraz daha iyi bence bundan yada bana oyle geliyodu...

rakibin turbosu vede basıncını goz onunde bulundurursak bende gayet memnunum 2-1 gibi bi sonuctan..ama keşke kafada bana gelmeseydi diye dusunmuyor degilim o zaman 1. lik yada en kotu 2. lik alma şansım baya bi yuksekti ama işte bazen işler tamamen şansa kalıyor yapacak bişey yok,hayırlısı..

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen vites atmayı ne zaman öğreneceksin sayın jokey
    Arabayı onca şeyi boşunamı yaptık Ben vites atamasamda gidiyor işte araba

Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Batu kankam seni canı gönülden tebrik ederim. Gittin ve kupayı aldın. Düşünüyorum da bizim bu yeni nesil RS çiler anca roll yapsınlar caddelerde gazlasınlar Örnek alın biraz örnek

Haa bir de Clio RS' in başarısı mı varmış diyip .ok atanlara da benim birinciliğimden sonra bu da ikinci defa kapak olsun

RS' imize ve Batu kardeşime kocaman Maşallah!
    Kadir abiyle birlikte 2 RS gitmeyi planlıyorduk fakat olmadı işte. İnşallah daha birçok dragda boy göstericez. Gerek görevliler gerek seyirciler dumur içerisindeydi Hatta bi video da da sesleri bile duyuluyor, olmayacak birşey yok bunda ama reno markası türkiyeye 12 modeli ile kazındı, o yüzden şimdi kalkıp reno nun gitmesi garipseniyor
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı onca şeyi boşunamı yaptık Ben vites atamasamda gidiyor işte araba

Kadir abiyle birlikte 2 RS gitmeyi planlıyorduk fakat olmadı işte. İnşallah daha birçok dragda boy göstericez. Gerek görevliler gerek seyirciler dumur içerisindeydi Hatta bi video da da sesleri bile duyuluyor, olmayacak birşey yok bunda ama reno markası türkiyeye 12 modeli ile kazındı, o yüzden şimdi kalkıp reno nun gitmesi garipseniyor
    Kadir abiyle beraber ikinizde çok iyi iş yaptınız abi..Tribünden grurlandık..Maşallah..
    R12'lerimiz de güzeldir gocunmuyoruz

Msky&btu ok gbi maşallah..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)