User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Honda beON Emotional Hybird

CC+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyede bu tarz işler çok zor emin ol bende Usa da okudum Ve usa vatandaşıyım o tarz bişiyi burda yapman çok kısıtlı imkanlar sebebi ile zor ama bence bulunduğun yeri basamak olarak kullan ve dönme orda devam et burda bişiler yapmak istedikçe körelir tükenirsin ... Bir dost tavsiyesi ...
    Yok yok bız aılecek otomotıvcıyız zaten kucuklugumden berı bılıyorum turkıyede yapmak ıstedıgım ole kucuk bısey degıldı yanı koftecı arabasıyla kofte satıp restorant zıncırı degıl.

Bulundugum yer konusunda ıse san yıne hak verıyorum zaten calısıyorum burda da profosyonel anlamda otomobıl uretmeyı ogrenme surecını bıtırdıgımde zaten 5 sene bıtmıs olur projede bundan sonra zaten belkı fıkrımde degısır
    302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet

CC+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyede bu tarz işler çok zor emin ol bende Usa da okudum Ve usa vatandaşıyım o tarz bişiyi burda yapman çok kısıtlı imkanlar sebebi ile zor ama bence bulunduğun yeri basamak olarak kullan ve dönme orda devam et burda bişiler yapmak istedikçe körelir tükenirsin ... Bir dost tavsiyesi ...
    Yok yok bız aılecek otomotıvcıyız zaten kucuklugumden berı bılıyorum turkıyede yapmak ıstedıgım ole kucuk bısey degıldı yanı koftecı arabasıyla kofte satıp restorant zıncırı degıl.

Bulundugum yer konusunda ıse sana yıne hak verıyorum zaten calısıyorum burda da profosyonel anlamda otomobıl uretmeyı ogrenme surecını bıtırdıgımde zaten 5 sene bıtmıs olur projede bundan sonra zaten belkı fıkrımde degısır
    302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CC+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bulundugum yer konusunda ıse san yıne hak verıyorum zaten calısıyorum burda da profosyonel anlamda otomobıl uretmeyı ogrenme surecını bıtırdıgımde zaten 5 sene bıtmıs olur projede bundan sonra zaten belkı fıkrımde degısır
    Ne diyim hayrılsı tabi inşallah herşey gönlünce olur ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)