Senin arabada bi sorun oldunu düşünmüyorum ben muratcan, bir filtreyle ,cai bile değil yanlış bilmiyorsam, böyle gidiyor gayette güzel gidiyor sesi yeter :)
Printable View
Senin arabada bi sorun oldunu düşünmüyorum ben muratcan, bir filtreyle ,cai bile değil yanlış bilmiyorsam, böyle gidiyor gayette güzel gidiyor sesi yeter :)
walla timu arabanın sadece sübap ayarları değiştirildi tam ekonomi yapıldı şehirler arası yol gidecem die oda fark etse etse yarım boy eder belkide etmez ama bilip bilmeden yada aynı arabalarla denemeden konuşuldumu benim canım sıkılıyor sadece bu kadar ayrıca güzel dileklerin için saol
Muratcan abi, gece gece sıkma canını. :) Arabanın maşallahı var. Nerdeyse zır stock aracın, bu gidiş normal. Ciğerden vtec sesi var o yeter. :)
ya walla ne desem boş sanki gelip daha önceden adanada denemişler arabayı da bilmeden konuşuyorlar neyse kasmıyım kendimi ben yapim ondan sonra kouşsunlar bakalım
aga takma kafanı. vtec bu headerssız eksozsuz biyere kadar gider. aracının yürürü gayet normal. eu vtece bakarak yorum yapılmaz o araba sapık biraz :D
bu arada dikkat ettim de eu vtecle ibiza videosu yok hiç? doğukan geçiliyor mu yoksa??? :D
:D:D:D:D dou genelde roll kovaladı arada gazladı belkide çekinmiştir ::D:D:D:D:D
dou acıklama beklioz. 632 rakımda her türlü atmosferik vtecle denerim demesi kolay :D
sarı saxo vti ları kaç boy geçiyo merak ettim :)