ne tarz bi sıkıntı yaratmamı istersin kardeşim ? :D
Printable View
Nargile yapalım gece gece, bol sıkıntılı bol dumanlı olur. :D
hehehe ben ıslaktan başladım devam ediyorummm senin varlığın yeter doucum :D
yarın sabah erkenden yazlığa gitmem lazım erkek aglıyor baba baba die babada otobanda gazlıyo iyimi :D:D:D:D
kardeşim sen ben engin basarken ben sağındaydım da yolu 5 lemiştik :D o ara ufaktan bir sıkıntı oluyordu ama dedim ya prof olunca sürücüler sıkıntısız atlattık ;)
:D:D:D:D:D 25741541541 :D harika rakammm
bu saxo vti olayına son noktayı gece yarısı saat 2-3 gerekırse 4 de denemekle son verecegımızı dusunuyorum ondan sonra ne ben yol ıstedım vermedın sag bostu sen gırmedın ben arkandaydım ruzgar almadımla olmayacak bu ıs vtec ustude basmıcam 60 dan basacam hızlı arabalarımızda ceksın vıdeoyu oyle saxo vtı yı gecer vtı saxo yu gecerlerde olmaz arkadasım bu ısler ezbere olmuyor halil karakaş arkadaşım her saxo aynı deıl her vtı aynı deıl muratcaanın arabasıda sadece bır fıltre basıyla gayet ıyı gıdıyor daha ne gıdecek arabadada 2 kısıler gayet zevklı bır geceydı herkese tesekkurler
engin kardeşim yorma kendini gece gece gel içelim biz :D:D:D:D verdiğin detaylı bilgiler içinde çok saol biz zevkimize basıyoruz :D
doucum alkol meeting olayı için her zaman baş tacısın ne zaman istersen ayar çekeriz :D
neresı oynanmıs adamım sen neden bahsedıyorsun bı hava fıltresı bı egzozum var benım okudunmu speclerı sen orda ılk vıdeoda muratcanda var onunda sadece fıltresı var onlar once kalkıyorlar ardından sıkıyorum dıer yan yana kalkılan vıdeoyu ızledınmı sen yorum yapıyorsun got gote gıdıyoruz saxo hemen arkamda sag taraf kamyon dolu bır yorum yapacaksan ıyıce analız et ondan sonra yap !!!
210la giderken orta şeritteki hayali kamyonu geçemeyen vtila neyine deneyim ?ben göreceğimi gördüm zaten dedeye söylemişsin bahriye söyle benle denesin diye böyle üst basmicam ayaklarını geç giderken gördün zaten hısrından kamyonun altına girecektin ayağımı çekmeseydim ben senle hayatta yarışmazdım ama dede rica etti diye yarıştım bunların olacağını yolda aradım söyledim dedeye geldin aynısını yaptın gerek yok hırsından hala bişeyleri kanıtlama peşindesin videolar var derttesin gerek yok bunlara okadar yarıştım senle 1 kere bile ayağına sağlık bile diyemedin hırsından fc varkende böyleydin bazı şeylerin aşılması lazım araba ferrari olsa şöför dandik olursa yine geçilir allah yolunu açık etsin seninle hayatta ne yarışırım ne yarış muhabbetine girerim
dostum teknik bilgiye gerek yok ;) bizde biliyoruz neyin ne oldugunu.. kısa mesafede saxo daha iyi gidecektir bu kesin olan bişey zaten.. ama eger olay uzarsa işin rengi deişir honda gider.. bunu bizde biliyoruz.. gece yarısı 20 araba otobana cıkıp tartışma olmadan keyfine gazlanan bi geceydi bu.. tartışmanın alemi yok.. stok olunca vti alıyo falan büyük laflar.. kesinlik lazım biraz.. drag olursa iş deişir roll olursa iş deişir.. biz cıkıp keyfine basıyoruz.. bu geçme geçilme tartışmasından vazgeçmek lazım artık ;) :heyoo::heyoo:
gerek yok böyle tartışmalara ayıp ediyorsunuz..
ben senınle polemıge gırmıyorum sadece gel yarısalım dıyorum sımdı de sımdı ınerım otobana yol bosken oyle ruzgara gırmekle olmuyor bu ısler ızle vıdeoyu hayalı kamyonları gor madem sagım bos sagımdan gecsene daha hızlıysan benden ??? nıe carp die ruzgarıma gırıyorsun ????? geldım yanına basalım dıe kac kere yok cektın
konuş muratcan yan yana ılk bastıgımızda sız erken kalkmadınızmı kardes sende vardın yarısta orda attıgı 2 boyun devamını konussanıza ayagınıza saglık demememısım sen benım aldıgım hangı arabaya hayırlı olsun dedınkı ben senın aldıgın 2 tane teneke canta bıle hayırlı olsun dedım her zorda kaldıgında geldık yanında olduk hala dandık adam olduk ha en hızlı soforde sensın en kralda sen en ıyı saxo da senın saxo allah tabanını duz bastırsın kaza bela vermesın bahrı hıc bır eksıklık yasayacagımı dusunmuyorum senınle muhabbet etmeyınce
bır kere yarısıpta kotu oldugum polemık yasadıgım aramın bozuk oldugu adam varsa cıksın ortaya....