Yiğit ayar değişmedi o akşamki ile dynodaki gün
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Pilotaj diyorsun o zaman.Doğru olabilir.
Çünkü SSR Headers demek avans açmak demek aracın gitmesi demek SSR ile DC arasındaki parasal,malzeme ve kalite bakımından fark olması gerekir ki.Ben o akşam çok şaşırdım .Ama dediğin gibi Yılmaz abi aracına kıyamıyor olabilir vites hususunda onuda saygıyla karşılarım![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Mehmet kardesime tekrardan tebrikler aracini gusel kullaniyo masallah biz herzaman deneriz bizim aramizda gecme gecilme derdi olmadigi icin sorun olmaz yakin zamanda tekrarlariz denemeyi![]()
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
çok güzel denemeler olmuş iki aracada MAŞAALLAH bencede geçme geçilme muhabbeti olmasın bu işlerden bence böyle zevk alınıyor yoksa ben seni geçtim sen beni geçtin diye uzayıp gidiyor maksat muhabbet eglence ve gazlamak olsun
Satmadan deneriz yaw problem yokk dedigim gibi Ben pek aracima kiyamiyorum ondan olabilir ha icimde hirs olsa ok AMA yok sonucda zevkine yapilan olaylar bunlar stres atmak maksat bir daha denenir Ben araca rbc yi takmadan once birde taktiktan sonra denenir fark gorulur![]()
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
tayparda badi kilap ve DC karsilastirmasi yapabilen oldu mu? birebir ayni araba ustunde hondata vs olmadan
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)