Printable View
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı nerede,nası arabamı kullancaz ?s2k typeR mı var :D var kanka bu aksam s2000 typer cupra r denemesı var:D:Dsahura kadar ozel program var:D:D
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı var kanka bu aksam s2000 typer cupra r denemesı var:D:Dsahura kadar ozel program var:D:D EOT geliosa gelirim :D
;) Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı EOT geliosa gelirim :D ondan haber yok bp s2000 job typer var:D:Dyanı katogorılerındekı en hızlı ıkı arac var;);)
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı ;) ondan haber yok bp s2000 job typer var:D:Dyanı katogorılerındekı en hızlı ıkı arac var;);) ucu açık cümle :) en hızlı derken en hızlılardan biri demek istedin heralde :D
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı ucu açık cümle :) en hızlı derken en hızlılardan biri demek istedin heralde :D puhauhuahahuahuahuhua:D:D yanı en hızlısı skn :DD:
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı aynen kanka dun gece sahurda mıdem agrıdı hemen cıktım job la ıkı sıktım agrıdan eser kalmadı:DD: ayıp ayıp olan var olmayan var :) hauhauahhau :)))
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı puhauhuahahuahuahuhua:D:D yanı en hızlısı skn :DD: SKN gaz sınıfından çıkardık adam gazlamıo :) en hızlısı mamimakinen . araba demiorm direk şahıs diorm :D
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı SKN gaz sınıfından çıkardık adam gazlamıo :) en hızlısı mamimakinen . araba demiorm direk şahıs diorm :D estafurullah ottoman varken bıze sıra zor gelır:D:D
Alıntı: zübeyir Nickli Üyeden Alıntı ayıp ayıp olan var olmayan var :) hauhauahhau :))) huauhuahauhahuhahuahu:D:Dvarlıgın yeter gerısını bosver:icon_tup:
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı estafurullah ottoman varken bıze sıra zor gelır:D:D OTTOMAN araba ismi :D mamimakinen sensin abi bizzat :)
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı OTTOMAN araba ismi :D mamimakinen sensin abi bizzat :) araba ısmını bılmem o ısım artık senın olmus ben senın sahsına yazdım yanı OTTOMAN COKKKKKKKKKKK HIZLLLLLIIIIIIIIIII
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı araba ısmını bılmem o ısım artık senın olmus ben senın sahsına yazdım yanı OTTOMAN COKKKKKKKKKKK HIZLLLLLIIIIIIIIIII hızlı diyorlar ben görmedim :D
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı hızlı diyorlar ben görmedim :D kanka o kadar hızlısınkı kendını bıle goremıyosun:D:D
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı kanka o kadar hızlısınkı kendını bıle goremıyosun:D:D iftara 1.13 dk falan var galiba.. tek gerçek bu :)
varsa 5. vites 70de denicek bi s2000 deniyelim en hızlıyı görelim :)
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı iftara 1.13 dk falan var galiba.. tek gerçek bu :) aynen gece sahurda mıde agrısından bıseyde yıyemedım suan aclıktan ve suszluktan bayılıcam
Alıntı: Gariban Nickli Üyeden Alıntı varsa 5. vites 70de denicek bi s2000 deniyelim en hızlıyı görelim :) aga senınle denenmez vtec acana kadar 5 boy oluyo zaten :D
vericen jopu vericen jopu dimi mamimakinen :D
Alıntı: mami_sti Nickli Üyeden Alıntı huauhuahauhahuhahuahu:D:Dvarlıgın yeter gerısını bosver:icon_tup: bilmukabele makinen :)