aracımda baska hafıfletme yok lastık ebadım zaten stock typer ebadı hafıf jantımda yok kanka :) el ınsaf kprosuz olarak kproluyla denemek ıstıyorum sadece sofor agırlıgı esıtlensın dıyorum yıne yaranamıyorum :D
Printable View
tamam onur ne sartlarda ıstenıosa uyarız;) hatta bazı arklar selcgun aracta egzantrık var demısler (oem beyınle 8200 kesıcıde):hahaha: onlarıda tebrık edıorum.. ıstenırse denemeden sonra selcugun arac ıstenılen ustanın garajına kapatılır ısteyen egzantrıklere bakmaz ıcın kulbutoru acabılır. sıkıntı yok..
kprosuz tayparın kprolu tayparı geçmesi veya yakın gitmesi için mutlaka başka bir +'sı olması lazım ciğer bakım vs bi yere kadar
selcuk benden aldıgın nos kitinin 20 lirasını hala ödemedin artık öde utanmadan millete atar gider yapıyosun yeter !!!
kpro lu ile kprosuz arasında 4-5boy oynamıyomyudu belki daha fazla çok takip etmedim tam bilmiyorum
aracımda olanlar:
kıddracıng headers
76 ara boru
ınjen caı ve hks mantar fıltre
buddyclub76 susturucu
stock sıze supertech supaplar
tansel usta port polısh...
bundan otesı oldugu zaman lısteye eklerım....
ayrıca 3bınde bır bujı yag fıltresı degısen ve alındıgı andan ıtıbaren yanı edo aldıgından ıtıbaren hergun 150km tapagaz gazlanmıs bı arabam var... olmaz etmez gıdemez dıyenlerın bu gece olmasını ısterdım :)
kapak yuzegı duzeltılmedı.. kapak yuzeyı duzeltmek nasıldır?? aracın kapagının duzeltılmesı ıcın aracın kapak yuzeyının yamulmus olması gerekır;) ornek olarak conta takmak ıcın kapak acılan araclarda kapak kapakcıya bıle gıtmez dıp not olsun;) ben aracımın kapagı yapılırken basında duran bı ınsanım,yaysız sıpop yukseklıklerını kendı ellerımde kontrol ederım.. ben arac kapagı taslatmam taslatanada bısey demem ama zararlı bı ıs yapmıs olur;) cabası dedıgın port polısh ne guc verır? port polısh nedır bunları hercekten bılıo musun onur?:D yoksa olesıne mı yazıosun??
Slçk Ozcn en hızlı K-Prolunuz gelsın auahhahahahaa :)
11 dakika önce · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç
ben burdan alayınıza gider mi algılıyorum yoksa algıda seçicilikmi yapıyorum arkadaşlar yoksa ben haklı olan adammıyım ? bunlar bir çelişkimi
port polish yaparken,2kez subap egildi acildi vs kapak duzeltilmedi yani oylemi? kapak duzeltilmedi diyelim..portlarin temizlenmesi,akiskanlik saglanmasi,capakli bi yuzeyden daha iyi degil..ve specler esitmi oluyo onu anlamadim ki ben onu soruyorum zaten,ota boka herseyi esitliyosunuz e specler esit diil?
ewt kpro ıle arac hızlanır hızlanmazsa kımse takmaz.. japta bı sıkıntı var mı? yoksa cıkılsın denesın gecerız demıoruz nasıl oluo gorelım dıoruz. kpromuzuda ayarlıyalım onuda hmn orda degıstırelım bıde onuda takalım gorelım dıoruz.. bu araclar 6 yasında her bınen gazlamıs 6 yasındakı aracların bakımı kondusyonu fln aynı olmayabılır bunlarda etkendır.. jap gecerse o daha bakımlıdır denılır;)
adam yapmıs gıderı ustune alınan yazar erayım;)
bence BA typer STP yi geçer sadece filtreli haliyle hemde
gecemesse gecemeyen arac gecememis olcak,sende yillar boyu konusucaksin,aama gecersede bile bile lades diceksin ben zaten biliyodum diceksin,atiyorum kafadan yok kakam geldi diceksin (sorun vardi oluyo bu:D),onudiceksin bunu diceksin farketmez senin ne dicegin,ama eger sen gecersen TB turboyken nerdeydinizin 2010 versiyonu olcak onu biliyorum.