User Tag List

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
239 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: JAP Type'R & GNS Type'r

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcukta ıstanbulda bı ızlıyelım artık jap stp denemesını.. stp kprosuz jap kprolu uyarsa

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcukta ıstanbulda bı ızlıyelım artık jap stp denemesını.. stp kprosuz jap kprolu uyarsa
    peki bisey sorabilirmiyim,ki soruyorum soruyoruuuumm,soooorrduuum..

olduda jap gecti diyelim,siz bu kadar deneyelim deneyelim diyosunuz,arac iyi yuruyo vs diye yoksa mehmeti cok sevdiginizden degil..o zaman n`olcak ??
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bisey sorabilirmiyim,ki soruyorum soruyoruuuumm,soooorrduuum..

olduda jap gecti diyelim,siz bu kadar deneyelim deneyelim diyosunuz,arac iyi yuruyo vs diye yoksa mehmeti cok sevdiginizden degil..o zaman n`olcak ??
    bız kprosuz dıoruz onurum kpro takmak 10 sanıye,ayar 15 dk sıkıntı deıl tuna kardesımde kpro mevcut.. selcuk kprosuz gecebılcegını yada yakın olucagını dusunuo.. kproya gerek yok dıo ondan kprosuz dedık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bız kprosuz dıoruz onurum kpro takmak 10 sanıye,ayar 15 dk sıkıntı deıl tuna kardesımde kpro mevcut.. selcuk kprosuz gecebılcegını yada yakın olucagını dusunuo.. kproya gerek yok dıo ondan kprosuz dedık
    e tamam bende ayni seyi diyorum zaten,speclerin farkindayim..kpro vs kprolu denemek zaten daha mantikli degilmi ?? ondan dolayi sordum zaten soruyu.hani simdi burda araaba gidiyo yok kpro takmak 10dk vs diyosunuz misalen konusuyoruz sende bende onlarda bizlerde..olduda 10boy fark oldu..nolcak o zaman? bu kadar bilenmeye kaldirmaya,gel bide kprolu deneyelim mi diceksiniz ???
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istenırse selcuga kpro takılır ayarı yapılır.. kpro sokulur once kprosuz denenır,sonra beyınler degısılır selcukta kpro ıle sıkar hem kpronun ne kdr fark ettıgını gormus oluruz. belgesel nıtelıgınde olur

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence herşeyi sökün once filtleri sora headerslı sora egzozlu sora kprolu deneyin totalde önde olan kazanmış olsun
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istenırse selcuga kpro takılır ayarı yapılır.. kpro sokulur once kprosuz denenır,sonra beyınler degısılır selcukta kpro ıle sıkar hem kpronun ne kdr fark ettıgını gormus oluruz. belgesel nıtelıgınde olur
    iyi hayirlisi olsun o zaman,iyi denemeler olsun insallah.kazasiz belasiz sorunsuz..ne diyim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kilo esitlenmesi yapilcak mi ?
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e tamam bende ayni seyi diyorum zaten,speclerin farkindayim..kpro vs kprolu denemek zaten daha mantikli degilmi ?? ondan dolayi sordum zaten soruyu.hani simdi burda araaba gidiyo yok kpro takmak 10dk vs diyosunuz misalen konusuyoruz sende bende onlarda bizlerde..olduda 10boy fark oldu..nolcak o zaman? bu kadar bilenmeye kaldirmaya,gel bide kprolu deneyelim mi diceksiniz ???
    bılenme kaldırma soz konusu deıl..ole olsa kprosuz sıkalım denmezdı.. kpro olursa baya beklemek gerekcek cunku.. mehzent rbc,76 egzos coılover takmadan denemem demıs ornek olarak...bu aracın kprosuzda neselı gıttıgını soledık ınsanlar gıdemez dıgerlerınde sorun vardır dedı.. pıyasadas bılınen en hızlı kprolunun jap oldugunu soluo ınsanlar.. bızde gorelım dedık bızım arac mı hızlı yoksa dıgerlerımı tursu

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence herşeyi sökün once filtleri sora headerslı sora egzozlu sora kprolu deneyin totalde önde olan kazanmış olsun
    adam haplı beyler
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilo esitlenmesi yapilcak mi ?
    kendılerı karar versın.. mehzent kac kılo bılmıorum baya fark varsa selcuk surcek baska bırını bulsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kendılerı karar versın.. mehzent kac kılo bılmıorum baya fark varsa selcuk surcek baska bırını bulsun
    bılenme kaldırma soz konusu deıl..ole olsa kprosuz sıkalım denmezdı.. kpro olursa baya beklemek gerekcek cunku.. mehzent rbc,76 egzos coılover takmadan denemem demıs ornek olarak...bu aracın kprosuzda neselı gıttıgını soledık ınsanlar gıdemez dıgerlerınde sorun vardır dedı.. pıyasadas bılınen en hızlı kprolunun jap oldugunu soluo ınsanlar.. bızde gorelım dedık bızım arac mı hızlı yoksa dıgerlerımı tursu
    eger burdan cikan sonuc bilenme kaldirma soz konusu degilse saygi duyarim bence siz iyisimi araclarinizi stock`a cevirin oyle deneyin,yoksa kprolu kprosuz,filtreli filtresiz,egzozlu egsozsuz muhabbetine doncek bu..valla bak
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala örenemişsiniz

eğer selcugun aracıysa asla extra malzemeler olmadan geçilmez
    eğer selcugun aracıysa asla eşit malzemelerle de geçilmez
    eğer selcugun aracıysa asla ve asla kötü malzeme ile hatta 2 pistonla bile geçilmez

ama karşısındaki araçta extra malzeme varsa selcuk geçer zıbartır ezer

bunu artık öğrenin arkadaşlar daraltmayın adamı konu acarım drager ıada sölerim sabitler bak ona göre
    Dr. Ecu

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben agırlık esıtleme konusunda sadece sofor agırlıklarını esıtleyelım derım yanı kısı 80 bırı 110 sa 30 kılo hafıfletsın yeterlı. soforluklerıde kendılerıne kalsın yapıcak bısı yok. 80 kıloluk bı deneme ıcın aracımın sadece arka koltuk sırtlarını sokerım yeter bana onlarda yaklasık 18 20 kılo felan gelıo... bu gecekı denemelerden edındıgımız bılgılere gore bızım evlat az ıyı gıdıyo ALLAH ım nazarlardan korusun... aracımın suankı setupıyla kpro caı hdr egzozlu her typerla seve seve denerım ısteyen buyursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eger burdan cikan sonuc bilenme kaldirma soz konusu degilse saygi duyarim bence siz iyisimi araclarinizi stock`a cevirin oyle deneyin,yoksa kprolu kprosuz,filtreli filtresiz,egzozlu egsozsuz muhabbetine doncek bu..valla bak
    onur neden bılenelım bı onu sole ALLAH askına.. konular acıldı jap mı stp mı dıe bız mı actık? bılenmemız ıcın bı sebep yok cunku bu arac ıle 3 sene ben gazladım cok sukur cok memnundum.. genelde yenıler bılenır eskılere bızım ıcın sıkıntı yok bız kprosuzda denerız dıoruz bılenmıs olsak ole mı olur? tunada rbc kpro var bunları sokup takmak aracı hazır hale getırmek kac dk surer? bılenmıs adam bunları yapar bılenmemıs olan bolede denerız olede denerız der. konusmalarda kımın bılenıp kımın bılenmedıgı bellı. oldu kı stp kprosuz japı gecerse o zmn nolucak onu sorıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala örenemişsiniz

eğer selcugun aracıysa asla ve asla kötü malzeme ile hatta 2 pistonla bile geçilmez

bunu artık öğrenin arkadaşlar daraltmayın adamı konu acarım drager ıada sölerim sabitler bak ona göre
    dogrulan
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben agırlık esıtleme konusunda sadece sofor agırlıklarını esıtleyelım derım yanı kısı 80 bırı 110 sa 30 kılo hafıfletsın yeterlı. soforluklerıde kendılerıne kalsın yapıcak bısı yok. 80 kıloluk bı deneme ıcın aracımın sadece arka koltuk sırtlarını sokerım yeter bana onlarda yaklasık 18 20 kılo felan gelıo... bu gecekı denemelerden edındıgımız bılgılere gore bızım evlat az ıyı gıdıyo ALLAH ım nazarlardan korusun... aracımın suankı setupıyla kpro caı hdr egzozlu her typerla seve seve denerım ısteyen buyursun
    neden sadeece sofor agirligi?nerde bunun lastik olculerinin ayni olmasi,jantin hafif veya agir olmasi demezlermi ???? yada bi araca fabrikadan 1civata eksik takilmis kantara cikildi 2gr daha hafif geldi o zaman nolcak ?
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala örenemişsiniz

eray yazıyı yazan selcuk deıl benım.. selcugun ole bı ıddıasıda yok.. deneyelım gorelım dıoruz kotu mu yapıoruz??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray yazıyı yazan selcuk deıl benım.. selcugun ole bı ıddıasıda yok.. deneyelım gorelım dıoruz kotu mu yapıoruz??
    adamın gralı senle ne alakası var selcuga yazdım ben
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onur neden bılenelım bı onu sole ALLAH askına.. konular acıldı jap mı stp mı dıe bız mı actık? bılenmemız ıcın bı sebep yok cunku bu arac ıle 3 sene ben gazladım cok sukur cok memnundum.. genelde yenıler bılenır eskılere bızım ıcın sıkıntı yok bız kprosuzda denerız dıoruz bılenmıs olsak ole mı olur? tunada rbc kpro var bunları sokup takmak aracı hazır hale getırmek kac dk surer? bılenmıs adam bunları yapar bılenmemıs olan bolede denerız olede denerız der. konusmalarda kımın bılenıp kımın bılenmedıgı bellı. oldu kı stp kprosuz japı gecerse o zmn nolucak onu sorıyım?
    iyide maksat denemeyse eger o zmn selcuga 3kisi binsin aracina,mehmet tek denesin ? ayni sey diilmi

kiloya gelince esitleyin,parcaya gelince ,yok kardesim biz esitlemedende deneirz? sebep?
    e sey iste gecilme gecme korkumuz yok,hani maksat deneme olsun..yok oyle bi dunya..
    ben kim bilendi kim nabti ne etti bilmiyorum,acikcasi takipte etmiyorum..

stp kprosuz gecerse o zaman nolur hemen soyliyim.olene kadar konusur
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)