kıbrısda bizde denedik.ama mini fark atmıştı.arkadaşın araba iimiş nazarlara gelmesin beğenerek izledim..
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler.
Şu an için stock yazılımla yürüyor araba, işin gerçeği şu hali ile gerçekten beklenenden çok daha fazlasını sunuyor. Niyetim böyle dewam etmekti ama sanırım biraz daha dewirt çewirmesi lazım aracın (şu an 8300d/d). Bu Cooper ile denemeden sonra ezeli rakibim TH700 106 ile denedik. 8300d/d yetmiyor onu anladık chiefkadir ile kritik yaparken.
Bu kadar sıkıştırmaya çok ince bir ayar lazım P28 ile,önümüzdeki günlerde uygulanacak kısmetse,zaten p28 ile harness neredeyse 1 aydır bagajda ama takılı değil paket spec gezdiriyorum![]()
reşocum masallah
ben yokken gecebildigin kadar araba gec sonra mahrum yine kalacaksın![]()
![]()
![]()
00' Civic 1.6IES
maşallah reşo araban çok güzel gitmiş yine arkadaki yazı da iyiymiş arabada bebek var ahahaha
ECUTECH İstanbul
civic iyi yurumus masallahta mini stoksa sadece kasnakla yanina gelir civicin... o yuzden mininin specleri onemli bence, civice iyi yurumus diyebilmek icin.. eger mini stoksa normal sonuc.. kasnak varsa civic gercekten iyi yurumus..
sıkıstırma nedir? 12,5 mi?
BDEVO9
www.sunishotels.com
eğer mini GG plaka ise gökhanın eski arabası, baya güzel gider. sadece kasnak var ve standart vtec'i bayaa bayaa geçen bi araba..
vırt zort
yanarım yanarım Mini'mi satmadan önce son hali ile tek kişi roll yapmadığıma yanarım. neyse kısmet değilmiş.
Ali Can Calis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)