qecenın en pılot adamı okanmış qene:D:D
Printable View
qecenın en pılot adamı okanmış qene:D:D
Okanın RS yine gecenin galibi gelmiş. Okan bu sefer kaç kutu Efes Extra attın :hehe:
Maşallah SS RS' e ve diğer tüm araçlara.
1998 yılında ilk Clio 1.8 RSI' ımı aldığımda CAI ve egzoz ikilisi ile draglara katılmış ve 2 tane 306 GTI' yı elemiştim. O zamanlar filtre egzozlu 106 GTI' ları 2 boy civarı dragda geçiyordum. Birgün kırmızı bir Rex geldi. Elemanı hiç tanımıyordum. Kalkmak istedi. Seve seve dedim çünkü geçeceğime çok emindim. O zamanlar 130 beygir Civic DOHC si' ları rahat tepeliyordum. Rex' i de onlardan sanmıştım :D Sen misin sanan :D
Sonuç daha 1. viteste 2 boy 3. vitese attığımda aramızda 4 boya yakın fark vardı ve açılarak devam ediyordu. Resmen tecavüze uğramıştım :hehe:
Bu Rex bana bir an bu anımı anımsatıverdi. İyi halt etti :hehe:
Kocaman Maşallah Rex' e ve sahibine.
SS gene ayırıyor gene ayırıyor :)
Okanı yürekten tebrik ediyorum
Lüleburgaza kadar git Okan orda beklesin göbeğini kaşıya kaşıya vay bee :)
306 ların hangisinin ne olduğunu tam çözemedim FD hangisi ? sarı barzo ışıklı mı ? :)
Selçuk barzo ne la :hehe:
Aynen sari isikli fd eski haline gore cok iyi gidiyor fd Bayagi duzeltmis aracini Masallah butun araclarA
Valla ben kendi adıma mükemmel eğlenceli bi akşam yaşadım.306 ların 3 üde neredeyse denk gidiyor denebilir ama bir türlü sağlıklı bir kalkış yapamadık ona yanarım:) birde 7 bin çevirmem zararmış onuda öğrenmiş oldum ben bu sayede.
Kutsal-Anıl ve diğer arkadaşların hepsi çok iyi karşıladılar bizi.Arabamı ilk aldığımdan bu yana 10 boya yakın iyileşmiş olduğunu gördüm.ettiğim masraflar boşa gitmemiş.Bu arada aracımda katalizör dahi duruyor bir tek filtre var birde monifolddan bir hava kaçağı var sanırım üst devirlerde.Günün saplantı aracı bana göre crx di yana yakıla geçiyor araç valla çok pis tebrik ederim kendisini.Ama birdahakine KGS dolu gelelim diyorum ve 3 kornayla ayrılıyorum:)
bütün araçlara maşşallah
Güzel gece olmus keske gelebilseydim:D neyse bidaki sefere geliort+m kacmaz :d maşallah araçlara
Super bir gece olmus, aranizda olmak guzel olurdu :)
YC RS de baya iyiymiş...
Evet YC de Bakımları yapılıyor denilmişti
Superchipsin yararını görmüş olduk
Okanlan Beraber daha nereye kadar stock stock tutuncaz bekliyorum :)
O kadar araba oraya gidilmiş iy güzel maşallah kazasız belasız bir gece geçirmissiniz ama video çekimleri çok vasat neyin ne olduğu zor belli oluyor birdahaki sefere daha aydınlık bir çekim olur umarım...
Ramo senin memlekette sen yoksun nasıl oluyor:D
Halil bakıyorumda CRX'in maşallahı var Ramazan ayının bereketi sanırım çoşmuş yine:p
Senin arabayı göremedik EK ?İstekliydin okadar