dün yine denedik SS le, sonuçlar aynı : ) bide ufak sıkıntı çıktı benim araçta .. hallediciz....
Printable View
dün yine denedik SS le, sonuçlar aynı : ) bide ufak sıkıntı çıktı benim araçta .. hallediciz....
SS e bu kadar tutunabilen araç var hatta geçende var...
SS gerçekten inanılmaz performanslı bir araba
Kendine iyice güvenmeyen RS çiler bence SS le denememeli :)
Okan gerçekten Prof. olmuş bu işte bi hatana bakar ayırması :)
kendine güvenmeyen RS çi ben oluyom sanırsam : ) ) Ben çorluda oturuyorum, bana en yakın RS, SS RS.... Şuan çorluda eski LZ112 RS var, ama rodajda suan. Bende gidip onunla deniyorum, geçmeye gitmiyorum zaten... Ama okan derse benzine yazık o ayrı:)
Alican komşum İstanbulda, Onunlada da deneyebiliriz ama ruhsat sıkıntım var suan o nedenle İST de denemiyorum....
Bide son denemelerde hiç tutunamadım(videoları koyarlar bugün), onuda belirteyim...Acemilikte var bende biraz..
Kendisi gelemiyor Daha 1 hafta başımın etini yedi bakımları yaptırıyorum yok öyle yok böyle en son geçen hafta arıyoruz kayıplarda telefonlar kapatılıyor sonra ....
Neyse yav sağlık olsun Ruhsat işi senin harbiden sarpa sardı
Üzerine alamadın mı durumlar nedir ? Neyde sıkıntı yaşıyorsun ...
YC ile UR denemesinin videosu yokmu ki
Noter satışı gerçekleşti, sonra 15 gün içinde ben gidip trafiğe ruhsatı çıkarmadım. Postaya verdiler.. Posta gelmedi , PTT'de yok, muhtara bile baktım..yok.. işlerim çok yoğun, bir gün ayırıp çözcem bu işi kısmetse... Şu an arabayı süresi geçmiş gecici belgeyle sürüyorum.. Cezası bağlama + yaklaşık 700 TL
Bu YC kimin eski arabasıydı? Eski plakası neydi? Hangi şehirden gitti?
siz alicanı geçemiyorsunuz, bi de bana kaldırıyordunuz :)
sözüm selçuk'a :P
Ataşehirde 4. vitesi bitiremeden kalabalık yollarda yapılan sağlıksız 2 rollingten bunu çıkardıysan sözün bana gelmez ...
Araba o gün hem stop ediyor hemde vitesleri atamıyordum bahanem yok trafikte gırla doluydu zaten bir daha tövbe Ataşehir
Adamı trakya yollarına çağırıyoruz gelmiyor
Oda biliyor finali :)
evet bencede trakya yolları gayet güzel geniş ve boşmuş Ataşehir de kendinizi riske atıp makaslara gireceğinize 20-30 TL fazla yakacaksınız diye kendinizi tehlikeye atmayıp trakyaya çıkın derim istanbuldakiler için