1.6 enjektörü takılamaz uymaz diye tahmin ediyorum onların enjektörleri bizimkilerden çok farklı diye biliyorum....
1.6 enjektörü cuk diye uyuyor..
bana enjektörleri temizletmeye geldi, enjektörcüde çıkardığımızda gördük..
debisi %30 daha az.. bi piston devamlı fakirde, diğerleri zengindeymiş, araba saçma karışımla gidiyormuş..
2.0 enjektörü kolay bulunan bişey değil, Türkiye'de 3 yerde vardı, en yakın Ankara'dan sipariş ettik, geldi ve taktık..
Son halini ben kullanmadım ama Alican'ın söylediği bariz fark ettiği.. Olması gereken de o zaten..
Alicanın eski videolarını baz alıp değerlendirmeyin derim
gözümle gördüm diyorum hala farklı diyorsun
tek farkı debide ve kafasındaki renkte
cuk diye oturuyor.
F4R(Megane,Laguna,Scenic,Clio) lerin hemen hepsinde Rs teki enjektör çıkıyor Yeşil halkalı..
Bazı "usta"cıklar, "Ahaa buda uydu laaa"deyip 1.6 yani Gri halkalı enjektörü takabiliyor![]()
Bazıları da Clio RS' e ucuz olsun diye Flash 1.7 debriyaj seti takıyorlar sonra da vay anam şanzuman kırdık diye geziyorlar
Arabanın yürümesi doğrudan bütçe ile alakalı. Malesef üzülerek söylüyorum ki ikinci el RS alan bir çok genç arkadaşım bütün parayı arabaya yatırıyor ancak sonrasında koy benzini devam et gibi düşünüyor. Yapılacak bakımları atlıyor. Sonra da araba ciğersiz diye adı çıkıyor. Yazık arabanın ne günahı var.
Bakarsan ciğerli bakmazsan ciğersiz olur. Bu iş bu kadar basittir.
Maş SS RS'e diyer araçlarada kazasız belasız .... Stock makina bii başka yürüyor yaw![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
ss yc denemerı aksam cok zevklıydı vıdeolar konur yakında herkes hangı aracın ansıl yuruduğunu görur ss cok guzel yuruyor ama yc de cko cok ıyı yuruyor pesını bırakmıyoru ss ın bazen kafa kafaya gıderken bazen ss öne atlıyor baya 2 aracada maşşalah yol konusundada ataşehırın yanında burası resmen harmanlık dıye tabır edelım keısnlıkle sorunsuz bır yol koca otobanda önunuze deneme suresınde 3 un uzerınde 5 ın uzerınde araç cıkmaz ...
yola kimseye bişey dedirtmem...ataşehirden harbi 10 kat daha güzel...uzun gepgeniş yol + kimsecikler yok...gazla dip gaz hiç korkma misali
![]()
SENSİN.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)