EKEray Nickli Üyeden Alıntı selçuk noldu olm 1.8t hayallerimiz he hani nur topu gibi bi a3 ün olacaktı mutlu olacaktık 1,5bar basacaktık he noldu hesap ver abi yan yattım çamura battım UBA mız varken bi torboyu daha kaldıramıycaz anladım
EK648 Nickli Üyeden Alıntı abi yan yattım çamura battım UBA mız varken bi torboyu daha kaldıramıycaz anladım aahah kısmet morukcum
EK648 Nickli Üyeden Alıntı daha belli değil kanka kararsızım vti mi alsam acaba =) halamı belirlemedin .. al bişe artık rs'den caydın gliba 1.8T al gsl bişiler beklioz
EKEray Nickli Üyeden Alıntı va vti da bizim sikinti yok va mz çok güzel olacak maşallah araclara ayrıyetten VA'mıza ayrıca masallah EKEray'a gelsin...
köksal 322 mesajın var 300 ü bu kalıpta ha şimdi baktımda uba mız ne durumda maşallahlar gelsin
EKEray Nickli Üyeden Alıntı köksal 322 mesajın var 300 ü bu kalıpta ha şimdi baktımda uba mız ne durumda maşallahlar gelsin abi azücük işim kaldı yakındır cıkarım saga sola ...
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı =) halamı belirlemedin .. al bişe artık rs'den caydın gliba 1.8T al gsl bişiler beklioz inş kanka bayramdan sonra allahın izni ile çıkarım sahneye şarkı söylemeye
EKEray Nickli Üyeden Alıntı köksal 322 mesajın var 300 ü bu kalıpta ha şimdi baktımda uba mız ne durumda maşallahlar gelsin
herkez özünü bilecek
melih Nickli Üyeden Alıntı herkez özünü bilecek hondacıyım kanka
EK648 Nickli Üyeden Alıntı inş kanka bayramdan sonra allahın izni ile çıkarım sahneye şarkı söylemeye tüh sana uyandırdın beni o kdr yataktan al bişe denicez daha
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı tüh sana uyandırdın beni o kdr yataktan al bişe denicez daha valla denicez kanka denicez ama ufukta sanki önde olucağım bişe geliyo gibi görünüyor
EK648 Nickli Üyeden Alıntı valla denicez kanka denicez ama ufukta sanki önde olucağım bişe geliyo gibi görünüyor yok kanka zor yaa hehe =) deneyelim deneyelim bol bol eşit bi araç olsnda=)
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı yok kanka zor yaa hehe =) deneyelim deneyelim bol bol eşit bi araç olsnda=) aynen kardeşim
Maşallah, Güzel Denemeler Olmuş.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
k20 candır ....
Dr.ECU
EK648 Nickli Üyeden Alıntı tabi cnmm ben yakışanı dün kullandım ama gece 03:00 sularında tabi canım en cigerlisini kullandın hemde, hayırlısı olsun diyelim ek106 dan sonra vti yavaş gelir ama sana
EK648 Nickli Üyeden Alıntı valla denicez kanka denicez ama ufukta sanki önde olucağım bişe geliyo gibi görünüyor alicana 2 tırın var kanka rahat ol
maşallah araçlara ve selçuk'a..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları