güzel olmuş eline sağlık..
Printable View
güzel olmuş eline sağlık..
ellerinize sağlık...en sevdiğim parçada bu parça :)
Eline sağlık 10 numara olmuş, arabanın sesi hakakten biplenecek şekilde :)
gene 10 numara bir video olmuş buğra:icon_tup:
maşallah buğra döktürmüşün yine emeğine eline koluna sağlık...
350z hoşuma gitmezdi ama bu videodan sonra bakış açım değişti, çok sağlam
aslında tüm postlarda hiçbir olumsuz eleştiri göremiyorum cünkü bu forumdaki herkesi
bundan cok daha kaliteli videolara alıştıran sen olduğun için Buğra A. topiği görünce herkes
büyük beklenti içine giriyor doğal olarak ellerinize sağlık ben beğendim biraz daha özenli
kurgulu planlanmıs olsa daha güzel olurdu ama caddede gezerken görüpte o an cekime
karar verip kayda girilmiş olmasına rağmen yinede başarılı tebrik ederim buğra :)
Video çok güzel elinize sağlık.Aracı pendikte gördüm akşam saatlerinde.Maşşalahı var çok tatlı sesi çıkıyo :)
mur 99 başka bir makina.. çekim güzel olmuş ama egzoz sesi daha ön planda olmalıydı..
Güzel araç güzel çekim maşallah :)
Teşekkür ederim kardeşim benim :) Allah razı olsun.Özledim lan :D
Teşekkür ederim.
:D:D Kanka satılık 350Z değil artık,satıldı çünkü maalesef :( Teşekkür ederim Alp2.
Teşekkür ederim :) Eleştirilerini dikkate alacağımdan hiç şüphen olmasın fakat o inanılmaz sesi kısmassak ve kamera üzerinde filtre takılı olmadığı için haşır-huşur kulağı tırmalayan bir ses çıkıyor.Ama dediğini genede dikkate alıp bir filtre alıcam :D
Teşekkürler :D
Seks on dı biaç :D Teşekkür ettim.
Teşekkür ederim canım benim.Evet,biliyorum :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) Valla hitler arttıkça sponsor bulma ihtimalim yükseliyor :D
Abi 1 kez daha çekmeyi planlıyorum ama bu sefer gayet profesyonel ve gündüz :) Bu hafta eğer bir aksilik olmazsa yeni kamerada alıyorum.Spot ışıklarımda geldi sayılır :D
Teşekkür ederim.Aynen,maşallah.Fenalarda :)
planlı programlı bir çekim olsaymış zaten bundan katkat güzel videolar gelirdi bundan herkes emindir herhalde.
yolda yakalayıp hadi video çekelim deyip ortaya çıkan ürün buysa koca bir maşallah :)
bugra eline saglik cekimlerine laf yok ama artik muziklerini bilindik parcalar yerine daha farkli tarzlardan secsen daha iyi olcak
Teşekkür ederim.
Planlı ve programlı çekimlerime örnek;TSUISO 'Episode 2'.
Bu otomobili tekrar çekmeyi planlıyorum planlı ve programlı bir şekilde.Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim.Bu parçada biraz fazla ısrar ettim açıkçası :)
maşallah eline sağlık buğra
bende istiyorum caddede mi gezeyim yani ? sen nerelere takılıyorsun :D
Teşekkür ederim.Bebek'te 3-5 tur atarım :p:D
Teşekkür ederim kardeşim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Benimde favorilerimden :)
Teşekkür ederim.Valla sorma,nasıl saydırıyorum belli değil :D
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim.
Bu hakikaten sağlam makina ama :)
Daha iyi videoların yakın zamanda gelmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Zaten ilk atılımları yaptım 2-3 hafta öncesinden.Bir hayli ekipman ekledim,yakın zamanda da yeni kameramı aldığımda her şey daha bir başka olacak çünkü RED ayarında bir cihaz almayı planlıyorum bu sefer.Ozi ile gazlarken denk geldi MUR 99.Kırmadı beni valla saolsun,çektik :) Teşekkür ederim.
ooof gece gece ayıldım vallahi süper olmuş abi eline sağlık bi ara sanki bu araba nette satılıktı
Arkadaş adam rıddım kliplerini çekmekten vakti kalmıyorki..:D:p