Videonun başı ile sonrası arasındaki alakayı pek kuramadım açıkcası. 1.40 ile 1.43 arasını da pek beğenemedim. Diğer çalışmalardan ileri bişey göremedim. Elinize sağlık.
Videonun başı ile sonrası arasındaki alakayı pek kuramadım açıkcası. 1.40 ile 1.43 arasını da pek beğenemedim. Diğer çalışmalardan ileri bişey göremedim. Elinize sağlık.
az önce facebook dada izledim çok güzel olmuş eline saglık![]()
dun gece kayıt esnasında oralardaydım canlı canlı izledik azcık![]()
Teşekkür ederim DoğukanAynen valla
Teşekkür ederim abicim.
Teşekkür ederim Olgar
Teşekkür ederim abicim.Evet,haklısın biraz daha ağırlık vermek gerekirdi.
Özgün Başkan'a sesleniyorum.Kıllarımı yolacağına,Car Town'da 10$ harcayacağına 'TEŞEKKÜR' butonu yapTeşekkür ederim kardeşim.Basmış kadar oldun butona
Teşekkür ederim Cihan
Önemsemiyorum kiİstanbul Garaj'a çektiğim tanıtım klibinden sonra önem gösteremedim pek otomobil videolarına.Burn,Otopark,Orkid derken iyicene bıraktım.Ekipmanları yenilemem gerekiyor.Bir kaç spot,jimmy,adaptör fln.Belki daha değişik tatlar yakalayabilirim ama şu an değil
Şimdilik böyle videolarla devam edeyim,ilerleyen zamanlarda da gerisi gelir inşallah.Önceliğim tv programı.
Teşekkür ederim![]()
Saol anam
Teşekkür ederim Berk
Özgür'e yazdıklarımı sanada haykırıyorum Tarık
Teşekkür ederim ama bu eleştiriyi kabul etmiyorumÇünkü yürüyorum sonuçta.İnsanın kendi gözünden görüyorum.Ben yürürken ayaklarımıda görüyorum
Bu yüzden 2.planda çalılara soktum kamerayı ki yürüdüğüm anlaşılsın.Onun haricinde özenmediğim doğru,evet.
Teşekkür ederim abiKesmesem sorun olurdu ama,çok saydırdım
Teşekkür ederimSese doğru yürüyorum hesabı işte
![]()
Teşekkür ederim
Reputation puanlarınızı esirgemeyin
Bodykitin markası Veilside.Ön-Arka Çamurluklar,Yan Çıtalar,Ön-Arka Tampon vs..
Ormanda sese doğru koşan bir insan düşün.Bir ses duyuyor,ama yönünü bulamıyor.Bulduğu sırada da otomobil geçiyor.Sonra tanıtım vs.. Teşekkür ederim.Özenli bir çalışma değil,biliyorum fakat özenli bir çalışma yapabileceğim bir vaktim şu an için yok.Otomobil programı ile ilgileniyorum.
Teşekkür ederim.
Rollingci tayfa sizi![]()
Güzel olmuş kardeşim benim biliyosun bu işi eline saglik))
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
muratttt yollarını ahhaha bugra elıne saglık guzel olmus satılık 350 z
eline sağlık buğra..
pozitif eleştri olarak ; bence arabaya ve sese daha çok yer vermelisin . ext wg li 3.5 litre twin turbo arababence daha heyecan verici olabilirdi. ama ellerine sağlık kurgu süper.
kısa filmlerden sonra bence bir de korku filmi çekmelisin![]()
ozgur ve tarik denilcek herseyi demis,banada haykirma ama ayni seylerieline saglik
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ellerine Sağlık Buğra Abi 350z Fena..Güzel Olmuş Abilerin Dediği Gibi Biraz Egzoz Sesi Dinleseydik İyi Olurdu Ama Artık Birdahaki Çalışmaya![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
tekrar izledimde:
herkes videoya logo basabilir ama kurmaca oyle kolay bir is degil, 4dakikalik kisafilm icin 1saat cekim yapmaniz gerekiyor bazen![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)