o motorcu caddedemi geziyo yarısmı yapıyo..bana sorsan motorcu basmıyo
adam dimdik geziyo yahu.lutfen boyle motor videoları iztemiyoruz kimseyi kandırmayalım..
Printable View
o motorcu caddedemi geziyo yarısmı yapıyo..bana sorsan motorcu basmıyo
adam dimdik geziyo yahu.lutfen boyle motor videoları iztemiyoruz kimseyi kandırmayalım..
maşallah araclara....
benimde ilgimi çeken motorcunun dik durması oldu :D..
Test Drive 5'te Bile Fark Yaratıyordu Gerçek Hayattada Çok Fark Yaratır Herhalde :D
valla kardesim kimseyi kandırmıyoruz denemeden once yatarak kullan söyle yapp böyle yap diyicek halimiz yok ewet ultra saglam pilot diye de iddia etmiyoruz..
artı söyle bir durum var 2 vites te basmıyorr 3 viteste basıyor arkadas daha onceden aracla denemedigi icin cok fazla da asılmadı.. 2 vites te bastıgı video da var 200 ee kadar onde gidiyor sonra geciyorum..
ama bu video da kandırmaca falan da yok burda kimseyi kandıracak da degiliz..
tamam herseyı gectım haklısın motoru nasıl kullanması gerektıgını soylıyemessın ama o oturma pozısyonuyla kımse 2. vıteste gaz falan acamaz..
duzgun soforle daha guzel denemeler bekleriz ama ben bu denemeden motorla yuruyosun yada geciyosun sonucu cıkaramam..he belkı araban motoru gecer gecılır onada bi lafım yok ama bu surus pozısyonuyla yarısa cıkan bı pılot ıyı bır rakıp degıldır
10 numara araba masallah daha da ıyı olur
evo sansumanı neden kullanmıyorsunuz 4 cekerı ıptal olunamıyormu?
Maşallah :)
Maşallah Maşallah kemal kanki:) kanka ya senın motor 2400cc mı?
maaşallah kemalim kazasız belasız :)
Maşallah Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.
kemal sende ne sanzuman var bildiğim kadarı ile sende hundayın bi sanzumanı varmiş ben öle bişey duydum doğrumu..
bide sen nerde yaptırdın bu bronzu ben 4 cekerle bitiremedım sen nasıl bitiriyosun ben anlamadım inan..