yaw zaten o nekadar dayancak bence debrıyajın erken bitme sebebide kasıntılı sanzuman ondan böle bi sorun yasıo olabilir..
Printable View
yaw zaten o nekadar dayancak bence debrıyajın erken bitme sebebide kasıntılı sanzuman ondan böle bi sorun yasıo olabilir..
Hyundai FX Coupe şanzımanı olması lazım çünkü FX Coupe 2.0 motor üstünde 4g63'ün atmosferik önden çekişli hali var. O yüzden o şanzımanı kullanıyorlar.
sizde bıtane RS sanzuman olması lazım yanı mantar da o oLmuyomu ?
maşallah fena :D
maşallahı var gerçekten. Fakat motor fişek gibi gelirken neden yanında birden yavaşladı orasını anlayamadım.
sulhi usta kasıntı yokta :) baskısı tempra baskısı kadar dayanıklı daha buyugu uygulanması gerekiyor
arkadaşlar slm. ilk başta şöyle bişey war. exo ile 306 nın ilk kalkış video sunu koymuşsunuz. 2ci ve 3cü kalkış video ları yok. keşke onlarıda koysaydınız. ondan sonra yorumları okusaydık çok daha iii olurdu. bide bi ara rollingi iyi bilen birinden şu 3 korna startını öğrenmek lazım. ben bu yarışı bizzat direksiyondan izledim. ( buarada evo yu kullanan arkadaş benim SERDAR ŞEDELE....)
ben bu video yu aslında koymıycaktım ama senden once birisi yok uzun da geciyoruz gibi bir yorum yaptı o yuzden dolayı koydum videoyu umarım alınmamıssındır..bana gore eksiklerini gormen adına deneme yaptık.
3 defa denedik 1 nde deneyemedik onume arac cıktı 2 ve 3 denemelerimiz var digerini de eger koy dersen koyarim..bu video da benim kadran 260 oldugu icin koydum daha kaca kadar gitmemiz gerekiyor demek icin..
Maşallah araçlara