walla yine bi pug vs honda videosu yine inceden atışma :) tatlıda olmuyo değil hani :):D:D:D sınırlar aşılmadıkça....
Printable View
walla yine bi pug vs honda videosu yine inceden atışma :) tatlıda olmuyo değil hani :):D:D:D sınırlar aşılmadıkça....
tolga cık bu konudan :D:D:D:D
vtec 106 206 hepsinin kendi gözümle birbirini geçtiğini gördüğüm için (bkz:tüm genellemeler yanlıştır)
1,6 cc atmosferık bır arabayı asırı beslemelı arabalarla denk tutuyosunuz oda guzel arabanızın ovunulecek hıc bır yanı yok sınıfının cok cok altında arabalarla kıyaslıyosunuz cem arkadasımız denıyelım 1,6 chıp eksoz vs yazdı bızımde hemen hemen aynı dener ve goruruz o mantıklı ama tutupta asırı beslemelı bır araba sunuyosunuz ona da ok b20 rulez deneyelım b20 bır vtı ıle
ben bi ara mcs vti videosu izlemiştim mertcandan :) yanılmıyorsam bide stp den..
standartlarda sınıfının altı olamaz 1,6 atmosferıkle sc lı arabnın her turlu hakkından gelır ama sen arabanı turbo yaptıysan senın rakıbın turbo vtec dır o da sana 5 sonuna kadar roll da 5 6 otobus fark atar sınıfının en basarsız arabasına sahıpsın ınan ovunulecek hıc bır yanı yok :)
yok turbo deil yaw
varmıki turbo mcs türkiyede o nerden çıktı :)
sonradan turbo olabılır farketmes sc de asırı besleme ve soledıgı kadarı ıle egzantrık beyın kasnak falan vs varmıs egzantrıklı pıstonlu vtı la denerıs sc ye turboya asırı beslemeye gerek yok :) zaten sc lı yada turbo lu bı b16 ıle dedıgım gıbı 4 5 otobus fark olur aralarında :)
sc li b16 sandığınız gibi açamaz öle ii bi cooper a
4-5 otobüs boyu açmak keşke o kdar kolay olsaydı :)
2007 mini ler turbo ama henüz aramızda t mini si olan olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlar mesajlarınızı biraz daha sakin atın lütfen , gerginlik yaratmaya gerek yok .
stock mını ile egsoz hedars vti ı mrk etmişimdir her zman...
sword senın tecruben vardır ya olayda;):)
ya arkadaslar fıltre eksozlu cooper S ıle eksoz fıltrelı vtı ı denedım 400 de gecemıyo ama dedıgınız gıbı mını var mını var vtı var vtı var ;)