eee mertcanda çok dolu deil hani..;)
Printable View
kasnaklı 200-210hp leri gecmeden bi mini bulun 190 lık atmosferik vtecle deniyelim
kısa egzoz headers filtre vafc vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bi vtecin karakterini oldukça değiştirebilcek parçalar bunlar . Yanılmıyorum değil mi ?
Listede yanlışım varsa düzeltin lütfen. Yanlış anlaşılmasın Mertcan ı çok severim , aramız gayet iyidir .
Ekleme : Bilmediklerimde varmı$ :)
http://techturkey.com/forum/showpost...&postcount=129
bak bı kere kafadan standart bı cooper s kısalı fıltrelı egsozlu bı vtec ı gecer sunroof u olsa bıle:) bıde b16 atmosferık te full dolu olsun yuklu mınıyı yıne gecemezsınn. devamınıda sen yap ozman denerızz turbo falan yapıyosunuz ya:) 5 6 otobus boyu acarsın ozman:)
ne gerdım ortamıı:)
zor dostum standart mcs ile kısalı filtreli egzoslu vti toz olur mcs kii standart msc standart type-r la yürüyemiyorken vti kısalı çok rahat gidiyor ;)
bnm anlamadığım eski videolardan hatlıorum kısalı headerslı vteclerinizle 206 lı serkan arkadaşımızla birbirine yakın giden
ama o serkan arkadaşımız standart typer la deneyince 5-6 boy geçiliodu
yanlış hatırlıyosam düzeltin......
tunadan şuan eski videoları izledim standart mcs yürüyor :D:D hee tabiki aracdan aracada degişiklikler gösterebilir
eminsin dimii.biri silah falan dayaamadı yani:) ilginç ya bi vtec kullanıcısından bu cümleleri duymak.biz söylemeye çalışıoruz ama fırsat verilmio hiç.bahsettiğin kriterlerdeki vteci 106mız geçio.std minide onu 3ten sonra özellikle çok güzel geçio.siz diyosunuzki imkansızz.ikiside bizim arabamız 106yı mini rahat geçio.aynı 106 nın geçmediği vtec görmedim daha.motorun içine girmeden yükleyen.o yüzden yoksa hondayı neden sevmielim almayı düşündüğüm araç honda yeni civic.:)
buda mcs-typer videosu
http://s146.photobucket.com/albums/r...rent=yyyts.flv
type-r da filtre debriyaj mevcutt videoda.
araclar gerçekden kendi aralarında byk farklılıklar gösterebiliyor bizimde başımıza çok geldi bigün 4 kişi 3 boy attıgım vtec ertesi gün 2 kişi başa baş gitttigim oldu arac sahibide burda coolvtec.