SS RS + nos![]()
yaw kapatın su konuyu arkadaslar yaw filtre egzoslu ares s2k ile yuruyebilir mi hangi akla mantıga uyar bu :S
Ya yok Alican
Adam Stock olarak böyle gidiyor
Wimmer yazılım dediğimiz yazılım var
Onda net 3 boy oynadığının tespitini bizzat ben yaptım ...
Bu sadece yazılımla ...
Egzantirik- manifold genişletme -Güzel bir yazılımla zaten örnekleri var Granga 200 veren ...Sıkıştılmalı pistonu var daha bunun bu daha yapılmamış
Göki boşver işi bilen arkadaşlar yorumlarına hak veriyor.Bilmeyenler ise şu an iftar saati için vakit geçiriyorlar.![]()
yaa her araç yapılır tartışmaya gerek yok ki hepsine koyarsın pistonu headersı vs vs kim daha çok yüklüyse o geçer hee doğru diolar ben bizzat gördüm goki dediği ghibi kullanamadı mami abi kullanında fark attı ondan kıstas almasın kimse bıu videoyu
işin özeti
ilk mesajdaki specleri, aracın kullancılarını, durumları değiştirin en azından da
konuyu ilk gören doğru şekilde görsün bence![]()
ya yapın alican bak ne diyorum lafla gemi yürümüyor yıllardan beri rs şöle böle yapın, boş durmayın, bak ben 8 aydır arabayı 3-4 boy ileri götürmek için neler yapıyorum sizde yapın konusun, ama ben şunu bilir söylerim rs yürümez, tutturmussunuz bi wimmer çip gidiyor.herkes hızlandı rs halen oldugu yerde sayıyor sene 2010 oldu alicim![]()
ayrıca şuda var JAP şişmiş diyorsunuz
rs o gece az önceki linkteki videolara bakılırsa herkesle basmış denemiş
s2k şöför değişene kadar rs in şişeceğini hesaba katan yok okadar denemeden sonra rs lerin çok şiştiğini ısındığını herkes bilir ilk denemeler kaale alınır 50 kere denedikten sonra rs yürümez s2k nın o saatten sonra geçmesi normal
şunu anlamıyorum bu aracı s2k yı kullanan 15 yaşında çocukmu hayatınad hiçmi roll yapmamış devir çevirmek vitesi hızlı atmak 1 ay tecrübe gerektiren bir işmi bukadar neden abartılıyor bir şöför aracı 10 boy değiştiriorsa kimse modlamasın araçlarını
iftar vakti gelsede mideleri şişirsek..
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)