Arkadaslar vtec alti denenmis videolarda? yoksa ben mi yanlis gordum aciklamalarda?
Printable View
Arkadaslar vtec alti denenmis videolarda? yoksa ben mi yanlis gordum aciklamalarda?
maasallah vectra cok ıyı
benim anlamadıgım neden vti 2 opel bir kişi frkata bukadar olur tabi stoc arabayla çıkarsan iki kişi olursan araban yürümez sonra opel yürüdü vti gitmiyor opelde ne var die araştırma yapılyor durumları eşitlemeden tartışmaya sebep olmadan hakkıyla denemek gerekir diyorum ve düşünüyorum ve opelde yüüüürümüş maşşallah
aynı opelden bizdede var hatta daha dün gece çok sevdiğim bi abimin arkasından bastım yani bi vti ki o 2 kişi ve iki kişide 100 er kg nin üstünde bn 54 kg yim tekim opelde eksoz filtre var.ama yetişemedim vti ki en ölü yerden bastık önümde yok oldu gibi bişiy bu vectrada bi hedırs la böle oluosa herkes bıraksın bu işleri yani öle bi dünya yokkk vti çok ölü bile olsa böle gidemezzz.yan yana giderken birden basınç mı gelio ne resmen gidio :)))yoksa gizli fön makinasımı takılı araca
Ben stok 2001 1.6 ies ile 2.0 vectra gls mi bilmiyorum ama sabiha gökçen kadar ayrımıştım :) Tebrikler vectraya. İki aracada maşallah.
cdx motorlu olmasın :D
üst hızlarda zaten vectraya yaklaşabıleceklerını sanmıyorum
araçlara maşallah vıdeolar 10 numara,vectra çok ıyı yurumuş...
haha sakacı vektra :D
Vectrası olanlar sağlam fiyat çekerler bu videodan sonra :)