cupra yalan gerisi
Printable View
anlaşılan cupra iyi yürümüş maşallah
korna vtecden öce açılıyo o ne hızlı bi korna çalış :)
bence sen selcuk boşuna varyete yapıyosun açınteki olduğun cümle alem biliyor ne ruhsatı kocum sen 50 milyon kaybetmeye tahammül edemessin boş geyik yapma işin yalan dolan ben şahitim arkadaşlar bu arkadaş yalancı kardeşim bundan bir ay önce şekerpınarda gördük zafer abim yaklaştı yanına kactı bekledi bende aracın içindeydim sonra otoban kenarında yaklaşık bir saat bekledik gelmiyor neyse zafer abim de bekliyor sonra bir telefon geldi bize kurnaz stp artık nasıl yaptı bilmiyorum bizi gecmiş uyanık kamyon yanından mı bişekilde kacmış sonra dedim ya tel geldi stp önde neyse bastı yakaladı ben o arada bülent abinin aracına gectim önümüzde gidiyordu yanyana geldiler zafer abim kalkar kalkmaz ayırdı bu varya tam hokkabaz yalancı sonra biz arkadan geliyoruz zafer abim bekliyor adam gittmiyor sonra ne oldu biliyormusunuz önde zafer abimi dj cupra arkada selcuk stp typer zafer abim tem oto yol ayrımının şeritine giriyor stp e5 geciyor zafer abim e5 geciyor selcuk tem giriyor analayın işte adam kactı bu adam nedenir biliyormusunuz hokkabaz yok ruhsat yok 200 kadar bilmeme ne yapalım ( DJ CUPRA STP TYPER´.I )cok ama cok geciyor bu biline. bir aydır senin geyiklerini dinliyor bu form yeter artık git bilgisayar oyunları oyna sen orda gta oyna arabacılık sana göre değil kerdeş kendini kaybediyorsun kilo alırsın yazık sana saygılar...
HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIMIZ VAR LAKİN,BİR LAFA BAKARIZ LAFMI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIZ ADAMMI DİYE....bu cuk oturdu ona kusura bakma zafer abi dayanamadım .
olayla ilgili şahitler şavaş abi (s3)
bülent abi ( golf gti)
cem abi (integra ) stp beraber gelmişti
sen avukatmısın kardes zafer zaten yazıcak olsa yazar bu konu hakkında ne dusundugunu boyle elit ortamda bu muhabbetlere gerek yok zaten bu yazıdıgına cewap werıceklerınıde sanmıyorum aynen dedıgın gıbı HER LAFA VERILECEK BİR CEVABI WARDIR HERKEZIN AMA LAFA BAKMAK GEREK LAF LAF MI DIYE ;) .....kendını tanıtırsan ılk once cok daha ıyı olur ;)
ahaha sen kımsın be :) bız o aksam cemlerle beraberdık hanı stlegal abınle. zaferın orda oldugunu gormedık bıle. ben cem ımhotep salıh sı halıl ıntegra korhan vardı. bız bu tayfayla cıktık o gece cem ekerayla denedı sonrasında donus yolunda cemı bekledık gıselerden cıksın dıye.sonra cem durdu bende durdum hadı eve gecelım dedı o sırada zaferde kenarda beklıodu. benmı zaferden kacıcam :D noldu dovcekmı benı ahauahahaha... sen benım kım oldugumu nerden bılıosunda 50 lıraya muhtac dıyosun? kımsın sıfatın ne? hey ALLAH ım ya suraya bak.... bu konusmaları sıfatıma yaparsın bı dahakıne...
ben öle bir geceyi hatırlamayı bırak herkes yanımızdan geçip gitti bide aaa kanka sen ordamıydın muhabetleri geçiyor bundan sonra rollinglere marş vurduğum andan itibaren video kayıt yapıcam artı olarak selçukla deniycekseniz ben konuşurum kaçmaz öle selçuk herşey söyleyinde rollinhten kaçtı demiyin adam hep gaz ya çocuk arabayı istanbula getirdiği gibi millet zaraına arabasını sattı..gider yapmanında adabı var ;)
ben buna fırın fırınn fırıııınnnnn ekmek yemen gerek dıyorum kardesımmk cok guzel bır tavsıye sana hoscakla:):)
bundan sonra ılerı gerıcılerle rollınglerde farklı sekılde denıycez... selametle....
haftasonu ınsallah atasehırde olursun zafer... karıların olarak gelıyoruz bız ben hakan fuat can ;) sende yancılarını unutma.. lazım olurlar
yazacak bişey tabi kalmadı yiğen gerkeni yazmış ama yandaşlık yapmak güzel kankalık da güzel ama yalan güzel değil kardeşim beni orda görüpde görmedim diyen arkadaşlar yalana gerk yok konu belli dj curpa seni gectimi gecmedimi o bahsettiğm akşam allahına yemin etsene sonra yazma yazsanda umurumda değil