delıkanlı... bana 5 e attırmadın o gece uyandırayım senı4 um bıttı gıselere geldık bana 5 6 cektırdınmı
2 boy onumdeydın
unutma yanımda bı adam fazlayken senı nasıl cogalttıgımı hadımkoyde.... sen yemın etsene gecmedıgıme ALLAH ın ustune? ben senı gerıden gelıp gecmedıysem .......... hade selametle ...
vay arkadaşşş ulen ne adamsınız yaa
o gece selçuk cem abi ben ve imhotep salih turbo si halil ağalar ve eray birlikte çıktık cupracı tayfası ile alakamız yoktu opette karşılaştık bir tek kendi kendimize denedik dönüş yolundada uzunca bir süre bekledik sağa çekip muhabbet ettik haa yola çıktığımızda ben sizi gördüm sağ tarafta bekliyordunuz sonra yanına geldiniz selçuğun ve 1 kere denediniz ama uzun uzuna deneyemediniz gördüğüm kadarıyla hatta millet ataşehire geri dönelim dediğinde biz hepimiz geç oldu diye otoban çıkışından sonra köprü yoluna girdik
SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ ?
selcuk abı
abi okudumda gözünüzü seviyim şöğle yemin etmeyin doğru olsada tüylerim diken diken oluyo
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
birde arkadaşların geçtim diye sevindiği olaya bakın
f/h/e lu tayyarı 4 sonu 2 boy geçmiş olay oldubunun 5. vitesi 6. viteside var kprosuda varrr
![]()
niç niç yapma selcuk cok korktum birdaha seni gördüğüm yerde selam saygı ve hürmet edicem stp beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gectiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hep gececek bu böyle bilineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
AH ge ecek yürgit her seferinde gecen benim sen bi kurnazlık yaptın ama ne habire ondan bahsedip duruyorsun oğlum senle yan yan gelip bastığımızda kim kim he ben s2000 sıkayım 10 kere üst üste basayım sonra sen bişekilde ne yaptın bilmiyorum denemeni sonunda frenler basıldığında dolmuşsun heh heh dur geciyom len cuprayı s2000 faln cok adrenalın dolmuşsun oan öyle gelmiş sana bak sana tavsiye de bulunayım sen beni gecemedin tamam anladın o dediğn gazoz ağacı unutma.arkadaşlar bu form da gerksiz konularla sizleri kafalarını doldurduk cok özür herkezden daha yazmam sana
[QUOTE=mmustu;1708156]kıbrıslımısın birader sen[/QU
ya boşver kıbrıs deme içim doldu şimdi neyse kardeşim......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)