İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
öfffff tartışmaya bak
beyler Typer M3 karşılaştırmayın ya Allahınızı severseniz
yok hacimdi yok silindirdi
6 silndirde kendisini kanıtlamış bir motor
4 silindirde kendisini kanıtlamış bir motor
ikiside çok dayanıklı ikiside oem gömlekler ile 800 whp leri kaldırıyor bilmede konuşmayalım
sonrası gücler için M3 motoru da K20 de gömlek istiyor
yani sadece silindir adedi ve hacim fazlalıgı var M3 ün oda gayet normal arkadan itiş tork lazım buda hacim ve fazla silindir ile olur
onda hacim var bunda şu var bilmem ne demeyelim ozaman M3 cülerde haklı olarak sizde vtec var der![]()
küçümsenicek bir teknolojimi vtec ?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben tolga abiyede surekli deniyelim diyorum
arkadaslar bisaatir ne yazıyorum ben rob un videoları koyulmus bende hırpalanmıs gitmio gel benle kıyas et diyorum,,,, araba o denemelerden sonra atmosferikden SC ye gecmiş ee ben nerden bileyim videoki hali atmosferik?
ee ama aşırı beslemeyse e36 dada var 46dıda ulkemizde buyurun yani![]()
BOZBEY
ya olayı saptırmayalım
şuanda hulkun specleri ile ilgili ne dersem yalan söylerim ama varmıydı onunla yürüyen araç bro adam çatara patara atlıyodu herkese e30 da şanzuman yoktu bildiğim kadarıyla zaten bizde en fazla ters1 koyabilirsin başka seçenek yok
e30 280-290 hp lerde falandı sanırım
kardeşım hulk motor stokmu typer motoru stok eeee neden bahsedıyosun e30 m3 neler var sana ıstersen resım koyayım buraya dr scrıck mallarını stroker kıtınıyanı dedıgım hulka stg2 stg3 egzantıklı strokerlı k24 yapılır dımı? ee ozaman ne olcak 280 290hp hulk olsa boş konusmayalım bence bıde sunu unutma m3 al gel herhafta gazla roll yap kac ay dayancak motoru?
yaw tamam reşit sen haklısın abi![]()
ya tayyar geçenin ta ... falan diyede küfür edecem hatta
bu konu hep konuşuldu hepte konuşulacak bu kıyas herzaman yapılacak bunun kaçarı yok
tayyara uzanan eller kırılsın laf eden diller utansın hacı![]()
atmosferik bi tayyar yokmu akşama m3 le denicek peki?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)