şimdi ben bişi dicem fn2 ler bnm her zman görüştüğüm yakın arkadaşlarım arada bizde atışırz bende öle onlara 225-230 a kadar denerim derim
sana sorcağım arabana ne yaparsan artık 225-230 a kadar geçceğinmi düşünüosun
150-160 a kadar olaylarını geç herhangi hızlı bir araba ztn aynı gitmesede 1-2 boy geçilir atla devede diel yani 70-160 arası kaç sn sürüoki ztn seni ne kadar geçicek
Team PAŞAOĞLU
kilit lazm konuya![]()
yazmamak için kendimi zor tuttum ama dayanamadım
yüz yüze herkes çok iyi maşallah ama foruma gelince işler değişiyo
deneme adı altında geçen yarışta geçilmeyi hazmetmeyi bilmek gerekir çünkü kimse geçilmek istemez ama geçilirsen kabul edeceksin
bu tip arabalarla konusu geçen type r rs 150 - 160 kadar denemeyi hesaba katıyosan hiç deneme 250 ye kadar gitmiyo mu ?? hee yol müsait değil deneme o zamanyüksek süratte zaten type r geçer diyosan konuyu uzatmaya gerek yok
geçen adam geçtim der olayı kapatır digeri tutundum az kaldı kafa çıkardım gibi laflar ancak bahane olur
herkese maşallah Allah kimseye kaza bela vermesin
senin kdr hızlı gonzalez olamasakta saolsn abi =) çok deişti araç
walla senin hakkını yiyemem benim hakkımı geç =) herşeyimi utku yaptı walla emeği çok hakkını yiyemem tabiki adam toplantıya gitceği zmn takım elbiseli haliyle manifoldumu temizledisayende böle yürüo
1.6 enjektörle anca o kdr yapabiliodm o zamanlar=) inanmayanlar inanmıo gerçi başka bişiler var sanıo araçta ama yok utku A dan Z ye herşeyini bilio çnkü herşeyini utku üstlenip yaptı ne kdr tşk etsem azdır ztn
kendi aracı gibi ilgilendi.. banada öle gelio 4 boy net farketti gibi
yaw arkadaş beni de aranıza alın bende 1 boy 2 boy kavgası yapayım gel bidaha deneyelim diyip cümlemin sonuna ünlem işareti koyayım. tekrara deneriz görürürz muhabbetlerinide özledim sıkıntı yok birdaha deneriz ide sonra şahitlerim var en az 3 boydu yudafilan yani alican lan sana 10 boy avans vereyım
270 kadar sıkak
![]()
PowerTune
kardeş video çekildi de koyan yok işin çakallığı işte geçilseydim 50 tane video çıkardıbu kadar hırs yapıp gelen sence video çekmezmi
isteyen ares le videolu denerim.![]()
hırs yapıp, başkasının arabasını alıp, başkasının gazına gelip, FN2 geçmeye kalkarsan böle elinde patlar ben ares ile denerken s2000 li arkadaşlar neyin ne olduğunu ares i ne kadar geçtiğimi gördüler zannedersem,
umarım onlarda yazarlar.
not: bidahaki denemem hondatalı olur umarım bunu hesaba katıp gelirler.
mkV GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)