vav 88 deki eksoz mack hasan performance el yapımı eksoz
Printable View
O gün kendim gördüm kam vtec vav vteci geçiyor.
Benim eski 106 da ordaydı denemediniz mi Alper abi ile? Gideri çok güzel bir 106 tıdır Antalyada çığır açar kendi speclerinde benim bildiğim kadarıyla :) Olsa haberim olurdu o spec lerde onun gibi koşabilecek yada üst spec ler bile zor yakalar. :)
Maşallah araçlara tüneli yıkmamışsınız ona üzüldüm ama o kadar araba:)
:) Hangi 106 mış o? Ben haftaya Antalya'dayım yolun arabamı yormıyacağını bilsem onunla gelicem ama halen kararsızım zaten bir gaza gelsem ordayım :) Uçakla araba arasında gidip geliyorum. Ben açık söliyim beyazın arkasından chip filtre eksozlu bir 106 nın yürümesini ben kendim görmeden inanmam Antalya ya geldiğimde ben biner denerim
Sıkıntı yok :) Sizde type R var galiba.Ama emin olun siz buraya gelecek olsanız ve misafirim olsanız ben size böyle davranmam :) Farketmez daha gelmeden bilendiyseniz her türlü çözeriz :icon_tup:
Ama birgün İzmit'e düşerseniz her türlü başımın üstünde yeriniz var.
Ha bu arada Alper abi eksozuda sökmek gibi 106 ya yapılacabilecek o spec lerdeki en kötü hareketi yapmıştı 2 gün önce kouştuğumuzda :) Bilmiyorum işte ben gelince daha detaylı konuşur izleriz ;)
Kam da taşlama yada conta kasnak piston vs yok mu sadece Egzantrik filtre eksoz düz boru mu? Merak ettim
cihan antalyanın saxo 106ları efsane gider zaten...
zvde cip egzoz cai var...hee sen DS 106 ile karıstırmıs olma ZV yi...
yok bizim burda eksoz cai çip kısalı yada nasıl bi spec varsa getirin deneyelim...misafirimiz oln hatta bikaçta vtec getirin...burda zaten 30-40 vtek var...herkez dener geri vites olmaz.inş yolunuz düşer birde akşama infernoya gideriz kemere...o zaman çok iyi olur basın gelin :D
Bunlar Nasil Vtec :D:D
Tunel özellikle bitirdi beni
Tabiki daha çok faydasını görür. :icon_tup:
Yok kanka işte bunları nerden çkaryıosunuz ben normal bişey yazdım geri vites olmaz atlarlar zıplarlar 50 kişi gelin falan :) :) Gelin dediğin yer tr nin bize göre en güneyi farkındasın değil mi? :) Maşallah araçlarınza bişey demedim sakin olun :) Ben nişanlımı görmeye gelicem Antalya ya kanka olayım bu :) Farketmez ztn Inferno için davet aldık daha önce tabiki sizlede giderim saolasın düşünmen yeter :icon_tup: Daha öncede çok gidip geldim Antalya ya:icon_tup: Ben tek gelicem ya uçakla yada 106 ile.
kardesim havalimanındayım gel her türlü karşılaız...yani msjlarını bidaa dikkatli okursa inceden giderleniyoun bunu herkez fark etti...yollar çok düzgün ıspartaya kadar ip gibi yol var...bizde edelim davet 2 kere gideriz...sana numaramı pm liyorum... gelince ara mutlaka dostum...