ZV mustafa abinin aracında sıkıştırma filan yok eksoz filtre çip yazılımdan dolayı patır kütür gidiyor.
Printable View
tünel videosu güseldi seslerde öle
3 vti ada maşallah
Yuh o kadarsa işler değişir :) Sesi geç abide eğer alev varsa altta hemde hks falan tarzı ise alevi varsa sıkıştırması yada avansı fazladır bu net :icon_tup:
senin antalyaya geleceğini duydu arayacaktı aslında seni o[/QUOTE]
Aradı kardeşim konuştuk demin saolsun :)
İşte o zaman avansları tepe :icon_tup:
bişeyler var veya yok çokta önemli değil sadece bana var gibi geldi onu söylemek istedim :)
ds de...
kısa cip janspeed hedırs egz var...280e 270 olması egzantrikelrin...
ZV nin sahibi benim. ilk denememizde benim telefonum çaldığı için kornayı duyamadığımı ve geç kalktığımı söylemiştim. sonra ki denemelerde göktürk arkadaşım kullandı aracı o gerekli bilgileri buraya yazar. 2 sefer de geçtiğini söyledi. eğer varsa gelin bi daha deneyelim camcar eşliğinde hepimzde görmüş oluruz... saygılar...
egzoz orjinalmiş moruk takınca olaylar degişir ;)
olum buluşma mı düzenlediniz polemik ortamımı gene buluşup gene dener millet kimse birbirine gider yapmasın
Hemde çook kanka :icon_tup:
Spec leri nedir aracın sahibinden öğrenelim ;)
Yuh :D :D Abi orj eksozda bile öyle yürüdüyseniz olay açık ve net zaten bu kadar yük olan araba ile :) Maşallah K ya :icon_tup:
Gider olduğunu sanıyorum ya güzelce kounşuyor herkez :icon_tup: Zaten bende gelicem haftaya
DS de bass kabinide vardı kısa not geçeyim.
Alper abi tarttı kendi elleriyle :p
ZV de düz boru+eksoz-çip-filtre vardır.çatırdamasıda yazılımdan dolayı.K da kısa varmı?
Yazılımı egzantrikli ayarına göre avansları fazla açık o zaman :icon_tup:
K nın şanzımanını ben koydum kısa olarak almadım :icon_tup: Hiçbir 106 tıma kısa takmadım
Çelişiyor ama konular.ZV nin spec leri her sayfada değişiyor.Biri geçti diyor biri geride?Nasıl olcak?
zv 619 yazılımını ben verdim arkadaşlar...sarı 106 gti kendim kullanıyordum aynı yazılımı zv 619 araçta sadece cihp eksoz filitre war ama üst speclerdeki 106 aracları fazlasıyla zorlar ve egzantriksiz kısasız 106 biz burda 1.2 boy önde yürüyoruzz ben bunu kendisinede syledim farkı sizde görmek isterseniz tekrar video çeker atarsızsınız herkeste görür....
yol herzaman orda arabası olanaaa?
ZV'nin chip oncesı ve sonrası halını adım gıbı bılıyorum kımse sıkıstırma falan var dıye camur atmasın chıp den sonra patırdamaya basladı;) MAŞALLAH :icon_tup: