User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: My Stock Palio vs Civic

ABARTH
    Misafir
    Alıntı Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlık için demiştim neyse..
    Standartda bile pek şansı olmayan Palionun soft tunelı Civici geçmesi güzel 1şey..
    Helal olsun ne diyelim..
    valla pek şansı olmadığına katılmıyorum...palio yu tanımak lazım bence çabuk devirlenen motoru ve kısa oranlı şanzımanıyla birçok 1.6 ve 2.0 otomobillere kök söktürür...örnek vermek gerekirse ecotec corsa gsi ları çok rahat geçtiğini söyleyebilirim...106 gti ve corsa gsi arasında olan bir otomobildir palio...

ugersoz
    Misafir
    güzel yürüyor güzellll

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayetgüzel gidiyo gökan. allah kaza bela vermesin...

ABARTH
    Misafir
    saolun arkadaşlar bu eski hali şimdi dahada iyi olucak inşallah...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ABARTH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gti ve corsa gsi arasında olan bir otomobildir palio...
    Palio 1.6 nın 0-100 10.5 sn'dir.Test verilerinde 10.4 cıkmıstır.

Hızlanma Testi
    0-50 km/s: 3.6 sn
    0-100 km/s: 10.4 sn
    0-130 km/s: 19.9 sn

Nasıl 106 gti ve corsa gsi arasında anlamadım.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ABARTH
    Misafir
    senelerin verdiği deneme ve tecrübe diyelim...ona bakarsan civic ve 206 quicklerin falanda 9.2 dir 0-100 hızlanmaları ama onlarıda rahat geçiyorum...verilere pek inanmamak lazım bu yüzden çok arkadaşım yanılıp gerçeği gördüklerinde üzülmüştür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senelerin verdiği deneme ve tecrübe diyelim...ona bakarsan civic ve 206 quicklerin falanda 9.2 dir 0-100 hızlanmaları ama onlarıda rahat geçiyorum...verilere pek inanmamak lazım bu yüzden çok arkadaşım yanılıp gerçeği gördüklerinde üzülmüştür...
    Bunları test eden pilotlar demekki yanlış test ediyorlarmıs.Peki.

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunları test eden pilotlar demekki yanlış test ediyorlarmıs.Peki.
    test pilotlarının içinde Türk yok, o sebepten oluyor.
    bence test pilotları biraz Türk forumlarına takılmalı
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    test pilotlarının içinde Türk yok, o sebepten oluyor.
    bence test pilotları biraz Türk forumlarına takılmalı
    Teşekkür butonu aradım bulamadım Eski alışkanlıklar

Bydavulcu
    Misafir
    Walla haa... Hala biniyosun arabana ve görüyorumki hala sevgi devam... Çok ii olmuş gidişi tebrikler

Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teknik verisi 0-100ü 10.5sn olan Palio 9.2likle baş edebilirmi ? Ona bakılırsa bizde ağırlık fazla olmasına rağmen kalkışda 1-2boy geçmiştik palioyu..
    Ya bizimkiler 1-2sn kayıp yapıyor kalkışlarda yada seninki verileri alt üst ediyor

ABARTH
    Misafir
    valla arkadaşlar siz gülmenize devam edin bende doğruları vurgulamaya rodajım bitsin isterseniz stock haliyle bu arabalarla deneriz sizde görmüş olursunuz o yüzden uzatmaya heleki başkasının yazısından alıntı yapıp dalga geçmeye çalışmak çok ayıp sonra boş yere üzeriz birbirimizi dimi

ABARTH
    Misafir
    Alıntı Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teknik verisi 0-100ü 10.5sn olan Palio 9.2likle baş edebilirmi ? Ona bakılırsa bizde ağırlık fazla olmasına rağmen kalkışda 1-2boy geçmiştik palioyu..
    Ya bizimkiler 1-2sn kayıp yapıyor kalkışlarda yada seninki verileri alt üst ediyor
    fabrika verileri 9.2 palionunda 9.8 dir...iyi bilmek lazım yada diğer araçlarında test verilerine bakmak gerekir...

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada hondada iki kişi görüyorum....çekim yapan ve sürücü...palio'da ise galiba siz yanlızsınız...eğer yAnılmıyorsam ve durum gördüğüm gibiyse fazladan bir kişi tork fakiri olan 1.6 makinalarda herşeyi altüst edebilir....hele birde bu işin kurdu olmuş biri ile nispeten acemi olan bir sürücü faktörüde işe karıştıysa bu sonuç hiç şaşırtıcı değil......yeni nesil vteclerin nasıl gittiğini gayet iyi bilirim....
    amaaa bu durum sizin hondayı geçmiş olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor....ne demişler ister 10 cm ile ister 10 metre ile..........tebrikler

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iyiymiş gerçekten kazasız belasız
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

ABARTH
    Misafir
    Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada hondada iki kişi görüyorum....çekim yapan ve sürücü...palio'da ise galiba siz yanlızsınız...eğer yAnılmıyorsam ve durum gördüğüm gibiyse fazladan bir kişi tork fakiri olan 1.6 makinalarda herşeyi altüst edebilir....hele birde bu işin kurdu olmuş biri ile nispeten acemi olan bir sürücü faktörüde işe karıştıysa bu sonuç hiç şaşırtıcı değil......yeni nesil vteclerin nasıl gittiğini gayet iyi bilirim....
    amaaa bu durum sizin hondayı geçmiş olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor....ne demişler ister 10 cm ile ister 10 metre ile..........tebrikler
    palio dada civicli arkadaşın kuzeni var...zaten neyse onu söylüyoruz yoksa gidipte herhangi bir şekilde veya tek kişi ile geçipte geçtim diyecek bi insan değilim beni tanıyanlar çok iyi bilirler...corsa gsi,206 quicksilver,civic,clio 1.6 16 v denediğim birkaç araba arasındandaydı uzun zaman içerisinde hepsiyle üst üste birkaç defa denedik ve geçtim bunda büyütülücek veya inanılmıcak bişey yok...körfez pistindede birçok kalkış yaptım bu araçlarla onlarca insanın gözü önünde...diyorum ya beni eskiden beri tanıyanlar iyi bilir...mesela bütün clio 1.6 ları geçerken bi arkadaşımızın cliosu beni çok rahat geçiyodu arabası çok farklı yürüyodu sebebini hala bilmiyoruz orasıda ayrı tabi ben palio için corsa gsi ve 106 gti arası bir otomobil dedim çünkü gsi geçip gti a geçiliyor...olay budur bundan ibarettir

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    palio dada civicli arkadaşın kuzeni var...zaten neyse onu söylüyoruz yoksa gidipte herhangi bir şekilde veya tek kişi ile geçipte geçtim diyecek bi insan değilim beni tanıyanlar çok iyi bilirler...
    sakın yanlış anlamayın....kişi sayısı ile ilgili bilgi yoktu...bende videoda net göremediğim için böyle bir varsayımda bulundum...yoksa bence her araba her arabayı geçebilir....kesinlikle problem değil....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her araba birbirini tutcak die bişiy yok abartın palıosu ciddi iyi giden bi palıodur..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

sülüman
    Misafir
    süper bence....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)